Αυτό είναι το νέο top project στο Πόρτο Χέλι (pic)

Αυτό είναι το νέο top project στο Πόρτο Χέλι (pic)

Το έργο, συνολικού ύψους 150 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε το επενδυτικό σχήμα από το Λονδίνο, πλέον είναι πλήρως εξασφαλισμένο χρηματοδοτικά, μετά και τη συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για ομολογιακό δάνειο ύψους 95 εκατ. ευρώ

porto-heli-xr
Από το ερχόμενο καλοκαίρι θα βγουν στην αγορά οι «επώνυμες» (branded) κατοικίες στο νέο «Six Senses» στο Πόρτο Χέλι, το πολυτελές τουριστικό συγκρότημα 5 αστέρων που θα είναι έτοιμο στην πρώτη του φάση το 2026.

Πρόκειται για το project 150 εκατ. ευρώ με 60 ξενοδοχειακές σουίτες και 12 branded κατοικίες του σχήματος που έχουν συστήσει η εταιρεία διαχείρισης ακινήτων CBE Capital με έδρα το Λονδίνο, η Τaconic Capital Advisors με έδρα τη Νέα Υόρκη, η Cedar Capital Partners, επίσης από το Λονδίνο, και η Golden Land Goutos με δραστηριότητα για πάνω για 5 δεκαετίες στον τομέα των ακινήτων στην περιοχή της Αργολίδας και των νοτίων προαστίων της Αθήνας.

Το έργο, συνολικού ύψους 150 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε το επενδυτικό σχήμα από το Λονδίνο, πλέον είναι πλήρως εξασφαλισμένο χρηματοδοτικά, μετά και τη συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για ομολογιακό δάνειο ύψους 95 εκατ. ευρώ. «Προχωρήσαμε σε μία ανταγωνιστική διαδικασία με όλες τις ελληνικές συστημικές τράπεζες, διαπιστώσαμε πλήρη επαγγελματισμό και αξιοπιστία και από αυτή τη διαδικασία προέκυψε ως χρηματοοικονομικός μας εταίρος η Πειραιώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διαχειριστής της CBE Capital Γκέζα Τοτ-Φέχερ.

Ο ίδιος μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το γεγονός ότι η εξέλιξη αυτή ήρθε σε μια συγκυρία όπου οι χρηματοδοτήσεις στο τραπεζικό σύστημα για νέες αναπτύξεις είναι… σπάνιες «δείχνει ότι τα top projects θα χρηματοδοτούνται πάντα».

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι τα υπερπολυτελή «Six Senses» είναι μέλος του ομίλου IHG Hotels & Resorts και το συγκεκριμένο θα είναι το πρώτο «Six Senses» στην Ελλάδα γιατί το δεύτερο, παρότι ανακοινώθηκε νωρίτερα, θα έρθει το 2027 στους Πεταλιούς σε συνεργασία με την Grivalia.

NEWMONEY.GR
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης