Μπρούκλιν: Οι πελάτες πλημμυρίζουν τα ενεχυροδανειστήρια για να πουλήσουν χρυσό (γράφημα)

Μπρούκλιν: Οι πελάτες πλημμυρίζουν τα ενεχυροδανειστήρια για να πουλήσουν χρυσό (γράφημα)

Οι επενδυτές και οι έμποροι μετάλλων δεν μπορούν να συμφωνήσουν για το τι ακριβώς κρύβεται πίσω από το πρόσφατο ράλι του χρυσού – Στο King Gold & Pawn στο Μπρούκλιν οι πελάτες θέλουν απλώς να πουλήσουν

mprouklin
Για ορισμένους, οι πολύ υψηλές τιμές σημαίνουν απλώς ότι είναι μια καλή στιγμή για να εξαργυρώσουν: Είναι δύσκολο να αγνοήσει κανείς τις τιμές ρεκόρ που ανέβηκαν πάνω από τα 2.400 δολάρια ανά 30 γραμμάρια την περασμένη εβδομάδα. Για άλλους, είναι μια κίνηση για να βρουν χρήματα για λογαριασμούς και ενοίκιο. Όποια κι αν είναι η ανάγκη του καθενός, αυτό που είναι σαφές είναι ότι τα κοσμηματοπωλεία και τα ενεχυροδανειστήρια έχουν γεμίσει πελάτες, σύμφωνα με το Bloomberg.

«Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον χρυσό ως ένα ΑΤΜ που δεν είχαν ποτέ», δήλωσε ο Τζιν Φούρμαν, ιδιοκτήτης του King Gold & Pawn και του Empire Gold Buyers. Στο κατάστημα του Φούρμαν, ο αριθμός των ανθρώπων που προσέρχονται για να πουλήσουν και να ενεχυριάσουν χρυσά κοσμήματα είναι υπερτριπλάσιος από τα κανονικά επίπεδα από τότε που οι τιμές άρχισαν να ανεβαίνουν στα τέλη του Φεβρουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα: www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης