Οι παρεμβάσεις της Ένωσης Εφοπλιστών στο 9o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Οι παρεμβάσεις της Ένωσης Εφοπλιστών στο 9o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Nαυτιλία, οικονομία, κοινωνία, εκπαίδευση και περιβάλλον τα πεδία των παρεμβάσεων της Ένωσης

6180992
Δυναμικό «παρών» έδωσε στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών με την παρουσία της να είναι καταλυτική στις εργασίες του.

Η Πρόεδρος της ΕΕΕ, Μελίνα Τραυλού, στο πλαίσιο της ομιλίας της στην έναρξη των εργασιών του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, έδωσε το «στίγμα» της ελληνικής ναυτιλίας, ως παγκόσμια ηγέτιδα, καθώς και την πορεία που χαράσσει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ενώ απηύθυνε ισχυρό μήνυμα στους ηγέτες κρατών να θωρακίσουν τη σταθερά που ενώνει τον πλανήτη, τη ναυτιλία.

Επίσης, εκπρόσωποι της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών συμμετείχαν σε ζωτικής σημασίας συζητήσεις θέτοντας στο επίκεντρο θέματα που αφορούσαν τα πεδία της ναυτιλίας, της οικονομίας, της κοινωνίας, της εκπαίδευσης και του περιβάλλοντος, αποδεικνύοντας την πολυεπίπεδη δράση της ΕΕΕ.

Πιο συγκεκριμένα ο Αντώνης Λαιμός, Αντιπρόεδρος της ΕΕΕ, συμμετείχε σε συζήτηση στην ενότητα του Φόρουμ «WORLD & EU ECONOMY», ο Δημήτρης Φαφαλιός, Γενικός Γραμματέας της ΕΕΕ, στην ενότητα «SHIPPING» και στην ενότητα «PLANET», ο Γιάννης Ξυλάς, Ταμίας της ΕΕΕ, στην ενότητα «SHIPPING», ο Γιάννης Λύρας, Μέλος του ΔΣ της ΕΕΕ, στην ενότητα «WORLD & EU ECONOMY», η Σεμίραμις Παληού, Μέλος του ΔΣ της ΕΕΕ, στην ενότητα του Φόρουμ «PLANET», η Κατερίνα Πέππα, Διευθύντρια της ΕΕΕ, στην ενότητα «EDUCATION» και η Κυριακή Μητρούση, επικεφαλής του τμήματος εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕΕ, στην ενότητα «SHIPPING».

Κλείσιμο
Οι εκπρόσωποι της ΕΕΕ ανέδειξαν τις σύγχρονες προκλήσεις της ελληνικής ναυτιλίας και την άμεση, διαχρονική και στρατηγικής σημασίας σύνδεση με την Ελλάδα, την Ευρώπη και την παγκόσμια κοινότητα.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο Newmoney.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ο. Τζ. Σίμπσον: Μόνο με Σύμφωνο Εμπιστευτικότητας μπορούσαν να τον δουν πριν πεθάνει οικογένεια, φίλοι και γιατροί

Τουρκία: Η παρουσία της φρεγάτας «Θεμιστοκλής» στον Βόσπορο «ερέθισε» τους Τούρκους στα social media

Παναγία των Παρισίων: Πέντε χρόνια από την πυρκαγιά - Δείτε πόσο έχει προχωρήσει η αποκατάσταση (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης