Όμιλος Μαντωνανάκη: Ξανά στο σφυρί στις 15 Μαΐου τα 5άστερα της Ελούντας με τιμή εκκίνησης 300 εκατ. ευρώ

Όμιλος Μαντωνανάκη: Ξανά στο σφυρί στις 15 Μαΐου τα 5άστερα της Ελούντας με τιμή εκκίνησης 300 εκατ. ευρώ

Μετά την ακύρωση του πρώτου πλειστηριασμού τα Elounda Beach Hotel & Villas και Elounda Bay Palace επανήλθαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα με συμπληρωμένη την κατασχετήρια έκθεση

n5-omilos
Ένα ακόμη «επεισόδιο» στο μακρύ «σήριαλ» της αντιπαράθεσης του Ομίλου Μαντωνανάκη με τις τράπεζες έρχεται να προστεθεί καθώς μετά την ακύρωση του πρώτου πλειστηριασμού που επιχερήθηκε για τα πεντάστερα Elounda Beach Hotel & Villas και Elounda Bay Palace στην Ελούντα της Κρήτης, αναρτήθηκε ήδη νέο σφυρί για τις 15 Μαίου 2024 και με τιμή πρώτης προσφοράς 300 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχικός πλειστηριασμός σε βάρος της «Ήλιος Α.Ε.» έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 6 Μαρτίου αλλά οδηγήθηκε σε αναστολή μετά από προσφυγή της εταιρείας, η οποία έγινε εν μέρει δεκτή από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Όπως αποκαλύπτει όμως σήμερα το newmoney, λίγο μετά μεσάνυχτα αναρτήθηκε νέος πλειστηριασμός για τις 15 Μαΐου, με την κατασχετήρια έκθεση να έχει «συμπληρωθεί» ως προς την περιγραφή του συγκροτήματος σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην απόφαση 987/2024 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης