Krigler: Η ιστορία πίσω από τα πολυτελή αρώματα που διατίθενται μόνο σε τοπ ξενοδοχεία

Krigler: Η ιστορία πίσω από τα πολυτελή αρώματα που διατίθενται μόνο σε τοπ ξενοδοχεία

Tα αρώματα που λάτρεψαν οι Audrey Hepburn, Jackie Kennedy και Grace Kelly διατίθενται μόνο σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων σε όλο τον κόσμο

Krigler_arthrou
Μια μέρα η Μάρλεν Ντίτριχ επισκέφθηκε το στούντιο αρωματοποιίας Κrigler στο Βερολίνο, δοκίμασε το ανδρικό άρωμα Lieber Gustav 14 και το ερωτεύτηκε στη στιγμή, καθιερώνοντάς το ως το πρώτο unisex άρωμα του οίκου. Πίσω από τις ακαταμάχητες νότες δέρματος, μαύρου τσαγιού και λεβάντας, κρύβεται μια ιστορία αγάπης: Το όνομα του αρώματος σημαίνει “Αγαπητέ Γκουστάβ” και είναι εμπνευσμένο από ένα ερωτικό γράμμα της προγιαγιάς του αρωματοποιού Βen Krigler προς τον αρραβωνιαστικό της, Gustav, στρατιώτη που έχασε τη ζωή του στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κάθε άρωμα του οίκου λέει και μια ιστορία – για μια πόλη, για ένα τοπίο, για την εποχή που δημιουργήθηκε. Το μπουκάλι με το vintage ντιζάιν του Κabarett Krigler 216 περικλείει το joie de vivre του Βερολίνου της δεκαετίας του 1920. Oι πικάντικες ξυλώδεις νότες του Monsieur Dada 18 -που δημιουργήθηκε το 1918- είναι ένας φόρος τιμής στην αισθητική αναρχία του καλλιτεχνικού κινήματος του Ντανταϊσμού. Το ζεστό, άγριο Sierra Vista 2142 είναι εμπνευσμένο από τους βράχους της Αριζόνα, και το φρουτώδες, λεμονάτο Villa Bordighera 20 φυλάει στο μπουκάλι του τη φρεσκάδα της φημισμένης πόλης Μπορντιγκέρα της ιταλικής Ριβιέρας.

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης