Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Η εταιρεία που επενδύει σε ένα ισότιμο και συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Η εταιρεία που επενδύει σε ένα ισότιμο και συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Intrum υπενθυμίζει το σεβασμό στην αρχή των ίσων ευκαιριών και την αξία ενός ποικιλόμορφου εργασιακού περιβάλλοντος

Intrum_Brand_Groups_006-1280x960
Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί, τα τελευταία χρόνια, για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότιμη ένταξη, ενσωμάτωση και ανέλιξή τους είναι σημαντική, όχι όμως αρκετή ώστε οι ίσες ευκαιρίες να θεωρούνται δεδομένες σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Intrum υπενθυμίζει το σεβασμό στην αρχή των ίσων ευκαιριών και την αξία ενός ποικιλόμορφου εργασιακού περιβάλλοντος.

Μέσα σε 4 μόλις χρόνια δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά, η Intrum έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο πολιτικών, πρακτικών και διαδικασιών με ήδη αξιοσημείωτα αποτελέσματα και υψηλές επιδόσεις όσον αφορά τη διαφύλαξη της ισότητας και το σεβασμό στη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη (D&I) στον εργασιακό χώρο.

«Ο χρηματοπιστωτικός τομέας είναι παραδοσιακά ένας ανδροκρατούμενος τομέας. Επομένως, η ανάδειξη γυναικών σε ηγετικές θέσεις παραμένει μία σημαντική πρόκληση και «καινοτομία» για τις εταιρίες που το πετυχαίνουν», αναφέρει χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Φατσέα, η οποία ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα ως Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, στην Intrum Hellas, Εκτελεστικό Μέλος στο ΔΣ της και Πρόεδρος στο ΔΣ της Intrum BTB.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης