Το νεότευκτο και οικολογικό – LNG κρουαζιερόπλοιο Sun Princess κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά

Το νεότευκτο και οικολογικό – LNG κρουαζιερόπλοιο Sun Princess κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά

Η αμερικανικών συμφερόντων Princess Cruises θα χρησιμοποιήσει οκτώ φορές έως τον Σεπτέμβριο τον Μεγάλο Λιμάνι για home port - Θα καίει και LNG-Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο

un-princess
Το υπερσύγχρονο και νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Sun Princess έπιασε στο πρώτο ταξίδι το λιμάνι του Πειραιά εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή για την διεθνή κρουαζιέρα. Ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στις 28 Φεβρουαρίου θα κάνει κρουαζιέρες έως και τον Σεπτέμβριο στη Μεσόγειο και μετά θα πάει στην Καραϊβική.

Θα κάνει τον Πειραιά home porting για οκτώ φορές δίνοντας μία ακόμη πινελιά αίγλης στο κορυφαίο λιμάνι της Ανατολικής Μεσογείου. Είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο διπλού καυσίμου με χρήση και LNG και ναυπηγήθηκε στην Ιταλία. Το συνολικό κόστος ναυπήγησης ανήλθε στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Η εταιρεία ναυπηγεί ένα ακόμη αδελφό πλοίο. Είναι το πρώτο πλοίο της Princess Cruises με διπλό καύσιμο.

Το κρουαζιερόπλοιο υποδέχθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΠ ΑΕ Παναγιώτης Τσώνης, ο deputy management της ΟΛΠ ΑΕ Ρόνι Τσεν και ο Λιμενάρχης Πειραιάς Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Μυτιληναίος οι οποίοι αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με τον πλοίαρχο Γκρέκ Στρητ.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Οργή με τη φωτογραφία ασθενή που περιμένει να συνέλθει από μέθη σε καρέκλες νοσοκομείου - Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο Γεωργιάδης

Η ΝΔ γεμίζει το ευρωψηφοδέλτιο και ετοιμάζεται για συσπείρωση δυνάμεων - Στην ευρωλίστα και η Ασημακοπούλου

Νέα σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο Κασσελάκη - Στα δικαστήρια πάει η Κουμουνδούρου τον Γεωργόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης