«Τρέλα» για το ρολόι του… Ζακ Υβ Κουστώ – Κοσμοσυρροή στις μπουτίκ της Swatch

«Τρέλα» για το ρολόι του… Ζακ Υβ Κουστώ – Κοσμοσυρροή στις μπουτίκ της Swatch

Ο λόγος για το πλαστικό ρολόι «Fifty Fathoms», αξίας 400 δολαρίων, το οποίο υπενθύμισε σε όλους την τεράστια έκρηξη ενδιαφέροντος του 2022

swatch4
Από το Σίδνεϊ και το Μιλάνο έως το Τόκιο και το Λονδίνο, χιλιάδες άνθρωποι στήθηκαν στην ουρά προκειμένου να αγοράσουν το νέο κοινό luxury δημιούργημα των ελβετικών Swatch και Blancpain.

Ο λόγος για το πλαστικό ρολόι «Fifty Fathoms», αξίας 400 δολαρίων, το οποίο υπενθύμισε σε όλους την τεράστια έκρηξη ενδιαφέροντος του 2022, όταν η Swatch λάνσαρε την τελευταία έκδοση του Omega Speedmaster, πουλώντας περισσότερο από ένα εκατομμύριο MoonSwatches.

Ενώ το ντεμπούτο του MoonSwatch προκάλεσε ένα παγκόσμιο χάος, με τους καταναλωτές να κατακλύζουν και να προκαλούν φθορές στις μποτίκ της ελβετικής εταιρείας, η παρουσίαση του «Fifty Fathoms» είχε καλύτερη οργάνωση και αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας.

Στη Γενεύη, ένα πλήθος τουλάχιστον 300 ατόμων είχε στηθεί από νωρίς στην ουρά. Το προσωπικό ασφαλείας επέτρεπε μόνο δύο άτομα να βρίσκονται ταυτόχρονα στο κατάστημα, με τον καθένα να έχει τη δυνατότητα να διαλέξει μόλις ένα τεμάχιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης