Η Westnet παρέχει πρόσβαση στην καινοτόμο τεχνολογία της AUX στον κλιματισμό

Η Westnet παρέχει πρόσβαση στην καινοτόμο τεχνολογία της AUX στον κλιματισμό

Η συνεργασία της Westnet με την AUX τα τελευταία χρόνια αποτυπώνει τη διαχρονική δέσμευσή της για διεύρυνση της πρόσβασης σε προηγμένη τεχνολογία

Westnet
Sponsored Content

Με την ενεργειακή απόδοση να αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον αλλά και ένα από τα βασικότερα κριτήρια αγοράς για τον καταναλωτή, η Westnet αναδεικνύεται σε έναν καταλύτη τεχνολογίας που έρχεται να προσφέρει ολιστικές λύσεις στον τομέα της θέρμανσης/ψύξης, εστιάζοντας σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας. Η εταιρεία αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των κλιματιστικών AUX στην Ελλάδα, φέρνοντας στην αγορά προϊόντα οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού που χαρακτηρίζονται από υψηλή αξιοπιστία, μοντέρνο σχεδιασμό και μέγιστη απόδοση, με τη σφραγίδα ενός από τους κορυφαίους κατασκευαστές κλιματιστικών παγκοσμίως. Διαθέτοντας μεγάλη τεχνογνωσία, η Westnet πλαισιώνει τα προϊόντα της με ολοκληρωμένη υποστήριξη κατά τη μελέτη, εγκατάσταση και σέρβις.

Ο Όμιλος AUX είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολυσχιδείς επιχειρηματικούς ομίλους της Κίνας κι ένας από τους ισχυρότερους στον κόσμο, με μακρά εμπειρία στον κλάδο του κλιματισμού. Για περισσότερα από 35 χρόνια, η AUX δίνει προτεραιότητα στην τεχνολογική καινοτομία και είναι αφοσιωμένη στο να δημιουργεί αξιόπιστα και υψηλής τεχνολογίας κλιματιστικά, εμπνέοντας σιγουριά στον κάθε επαγγελματία. Σήμερα, διαθέτει 11 υπερσύγχρονα εργοστάσια παραγωγής σε Κίνα, Βραζιλία, Ινδονησία, Πολωνία και Ταϊλάνδη και 5 κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης, όπου αναπτύσσει τεχνολογίες αιχμής και καινοτόμες λειτουργίες για τα κλιματιστικά της.
AUX-Group
Κλείσιμο

Η συνεργασία της Westnet με την AUX τα τελευταία χρόνια αποτυπώνει τη διαχρονική δέσμευσή της για διεύρυνση της πρόσβασης σε προηγμένη τεχνολογία. Ως ένας Value-Added Partner (VAP), η Westnet έρχεται να δημιουργήσει μέσα από την εμπορική της δραστηριότητα, μια αλυσίδα αξίας ανάμεσα στους προμηθευτές, τους B2B πελάτες της και τον τελικό χρήστη. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κλιματιστικών AUX στην Ελλάδα, το χαρτοφυλάκιο της Westnet περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων που καλύπτουν τόσο τις οικιακές όσο και τις επαγγελματικές ανάγκες, συμπεριλαμβανομένης της αντλίας θερμότητας.

Οι σειρές οικιακών κλιματιστικών AUX προσφέρουν έναν εξαιρετικά προσιτό συνδυασμό χαμηλής κατανάλωσης, υψηλής απόδοσης και μοντέρνου σχεδιασμού:
  • - Halo A+++: αξιόπιστη και οικονομική λειτουργία ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες εξωτερικής θερμοκρασίας, με δυνατότητα λειτουργίας ψύξης ακόμα και στους 60°C και θέρμανσης από τους -20°C.
  • - Q Series: Τα νέα κυκλώματα ελέγχου μειώνουν την κατανάλωση κατά την αναμονή σε 0.3 Watt σε σχέση με την κατανάλωση 4~5 Watt που διαθέτουν τα συμβατικά κλιματιστικά της αγοράς.
  • - J-Smart Plus: Μεγάλη ευκολία στην εγκατάσταση, χρήση και συντήρηση του κλιματιστικού και δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας από απόσταση με Wi-Fi control
  • - Freedom 2 Eco: Με τεχνολογία αυτοκαθαρισμού, εμποδίζει την αναπαραγωγή βακτηρίων εξασφαλίζοντας πιο υγιεινό περιβάλλον στον χώρο
  • - Φορητά κλιματιστικά Σειρά Μ: για εύκολη εγκατάσταση σε οποιοδήποτε χώρο

Στον χώρο του επαγγελματικού κλιματισμού, η Westnet δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να βρουν τη λύση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής τους μέσα από την ανταγωνιστική γκάμα της AUX σε ημικεντρικά και multi-free match κλιματιστικά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, η Westnet, μέλος του ομίλου εταιριών Olympia, θα συνεχίσει να επενδύει δυναμικά στην κατηγορία του κλιματισμού, με τα πλάνα της να περιλαμβάνουν ενδυνάμωση του δικτύου της εντός κι εκτός συνόρων και εξαγωγική δραστηριότητα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης