Hellenic Dynamics: Από τα χωράφια του Κιλκίς, ελληνική φαρμακευτική κάνναβη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου

Hellenic Dynamics: Από τα χωράφια του Κιλκίς, ελληνική φαρμακευτική κάνναβη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου

Η εταιρεία του Γιώργου Παπαδόπουλου με έδρα στο Κιλκίς, ο Ινδός συνέταιρος, η εισαγωγή στο βρετανικό χρηματιστήριο και το σχέδιο για τη δημιουργία ενός ευρω-κολοσσού της κάνναβης

cannabis
Είναι πολλές οι περιπτώσεις των ιδρυτών εταιρειών που, στο ξεκίνημά τους, έχουν μεγαλόπνοα σχέδια και τα βλέπουν να «ξεφουσκώνουν» γρήγορα. Η περίπτωση της Hellenic Dynamics, της εταιρείας παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης και του ιδρυτή της, Γιώργου Παπαδόπουλου, φαίνεται πως είναι ακριβώς η αντίθετη από το παραπάνω.

Δεν είναι μόνο η εισαγωγή στο βρετανικό χρηματιστήριο -η πρώτη του είδους στην Ευρώπη που κατάφερε να εισαχθεί σε δείκτη- και οι ετοιμασίες για εισαγωγή και στο γερμανικό ταμπλό. Ούτε οι γιγαντιαίες εγκαταστάσεις των 200.000 τ.μ. στο Κιλκίς και οι ειδικοί που απαρτίζουν την εταιρεία, ούτε και οι προοπτικές για τζίρο άνω των 300 εκατ. ευρώ. Είναι κυρίως το γεγονός ότι οι παραγγελίες που έχει δεχθεί για φέτος μόνο, είναι πενηνταπλάσιες της παραγωγής του έτους. Το (ακόμα πιο) καλό είναι ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή τη ζήτηση, δείχνοντας τη δυναμική της ελληνικής παραγωγής, αλλά και της κάνναβης στην Ευρώπη, μιας αγοράς που τώρα «ανοίγει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης