Χάνουν λεφτά από το bitcoin ακόμα και όσοι μπήκαν το 2017 (γραφήματα)

Χάνουν λεφτά από το bitcoin ακόμα και όσοι μπήκαν το 2017 (γραφήματα)

Πώς έγιναν καπνός 7,3 δισ. δολάρια επενδυτών μέσα σε ένα τριήμερο - Κάποιοι αγόρασαν BTC με 69.000 και πούλησαν με 18.000 δολάρια - Εντείνεται ο πανικός

Screenshot_122
Σε όλες τις επενδύσεις, το σωστό timing, δηλαδή η επιλογή του πότε θα «μπεις» και πότε θα «βγεις» παίζει τον σημαντικότερο ρόλο που θα κρίνει εάν θα είσαι κερδισμένος. Στα κρυπτονομίσματα, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη ένα δίχως προηγούμενο «αιματοκύλισμα», με το σημαντικότερο απ’ αυτά, το bitcoin, να κατρακυλά κάτω και από το ψυχολογικό όριο των 20.000 δολαρίων, σχεδόν όλοι είναι χαμένοι.

Χρήματα χάνουν με… τη σέσουλα οι short επενδυτές στα κρυπτονομίσματα, αλλά πλέον και οι long.

Για την ακρίβεια, ακόμα και οι grand masters των cryptos. Οι περιουσίες των επτά κορυφαίων κρυπτο-δισεκατομμυριούχων, όπως των δίδυμων αδελφών Winklevoss συρρικνώθηκαν απο 145 δισεκατομμύρια δολάρια το Νοέμβριο, σε μόλις 31,4 δισεκατομμύρια, στα μέσα Ιουνίου, σύμφωνα με το Bloomberg billionaire Index.

Όμως αν αυτοί αντέχουν ακόμα, αυτοί που δεν μπορούν να το κάνουν, είναι όσοι ουσιαστικά χάνουν όλα τους τα χρήματα.

Κλείσιμο
Αυτοί που παθαίνουν τη μεγαλύτερη ζημιά
Ιδιαίτερα οι μικροί επενδυτές, οι οποίοι αποφάσισαν να «βουτήξουν» στα κρυπτονομίσματα τους προηγούμενους μήνες, αντιμετωπίζουν τεράστιες -αν όχι συνολικές- απώλειες. Με το bitcoin να πέφτει κάτω από τις 20.000 δολάρια, ακόμα και αυτοί που είχαν επενδύσει στην περίοδο του «big bang] του bitcoin, όταν η τιμή του δηλαδή εξερράγη από τα 1000 στα 20.000 δολάρια, είναι χαμένοι σήμερα. Πολύ δε περισσότερο αυτοί που μπήκαν στις εποχές των υψηλών του, ή επέλεξαν άλλα κρυπτονομίσματα τα οποία έχουν μεγαλύτερες απώλειες.

ΠΗΓΗ: NEWMONEY
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης