Η ώρα της Wind, τα τιμάρια της NOTOS και ο «Επενδυτής – Επενδυτικός» στα σούπερ μάρκετ

Η ώρα της Wind, τα τιμάρια της NOTOS και ο «Επενδυτής – Επενδυτικός» στα σούπερ μάρκετ

Χαίρετε! Σήμερα αναμένεται μια σχετική κόντρα στη Βουλή μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα μου λένε, αν προκληθεί για το πόθεν έσχες του ο πρώτος θα απαντήσει στον δεύτερο. Ενδιαφέρει κανέναν, θα μου πείτε, μεσούντος του θέρους ειδικά, με 40 βαθμούς; Κατά την (ταπεινή) γνώμη μου ούτε για μονόστηλο σε site, αλλά ok έτσι είναι η πολιτική

DARKROOM_ROOM_FIN
Σε άλλα νέα, μου λένε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στα σχολεία διότι καθηγητές και δάσκαλοι εμβολιάζονται σιγά σιγά ικανοποιητικά. Με προσοχή κοιτούν οι «λοίμω» (λοιμωξιολόγοι) τα στοιχεία των ΜΕΘ και μια σύγκριση με την 1η Μαΐου (όπου το τρίτο κύμα ήταν σε εξέλιξη, είχε ξεκινήσει πάνω από μήνα) δείχνει ότι ενώ τότε είχαμε πάνω από 800 διασωληνωμένους, τώρα είμαστε στους 150. Η γνώμη του Μ.Μ., αναλύοντας τα στοιχεία αυτά, είναι ότι το τέταρτο κύμα δεν έχει τα ίδια «σφοδρά χαρακτηριστικά», άρα δεν είμαστε -προς το παρόν- σε κίνδυνο να γεμίσουν νοσοκομεία και εντατικές. Αυτό, καταλαβαίνετε, ενδιαφέρει πολύ όλους, κυρίως την αγορά για να μη «στραβώσει» τον Αύγουστο ο τουρισμός που… πάει σφαίρα εδώ και τρεις εβδομάδες. Στα Κυκλαδονήσια δεν βρίσκεις τραπέζι στα εστιατόρια μου λένε, ενώ και στα μεγάλα κλασικά νησιά -Κρήτη, Ρόδο, Κέρκυρα- οι κρατήσεις ξεπέρασαν το 60%. Άρα, ο Αύγουστος -χωρίς απρόοπτα- θα πάει στο 70% του 2019. Μακάρι.

-Από αυτά που αντιλαμβάνεται η στήλη, κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε το από καιρού κυοφορούμενο deal της πώλησης της Wind να πραγματοποιείται. Ο Ν. Σταθόπουλος της BC Partners, μετά την κίνηση εξαγοράς της NOVA, θέλει να βάλει την εταιρία στις τηλεπικοινωνίες. Προφανώς δεν δήλωσε τυχαία σε συνέντευξή του ότι «η κινητή τηλεφωνία αποτελεί μέρος του πλάνου μας. Το πώς ακριβώς θα γίνει αυτό θα το δούμε. Υπάρχουν διάφορες επιλογές, δηλαδή είτε ως εικονικός πάροχος, είτε και αυτόνομα». Υπενθυμίζεται ότι τη Wind κοίταζε κάποια στιγμή και η CVC, αλλά έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του, οπότε οι πιθανότητες -στην παρούσα φάση, τουλάχιστον- δείχνουν να είναι αυξημένες για την BC Partners. Άντε μπράβο, να ξυπνήσει λίγο και ο ανταγωνισμός στην κινητή τηλεφωνία.

–Υ.Γ.: Σημειώστε ότι η πώληση της Wind δεν είναι το νέο deal του 1,5 δισ. που «ψήνεται» αυτή την περίοδο στην αγορά.

ΠΗΓΗ:https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης