Ένας νέος Έλληνας συγγραφέας θα παρουσιαστεί σύντομα στο Αθηναϊκό Κοινό με το πρώτο του θεατρικό έργο
Ένας νέος Έλληνας συγγραφέας θα παρουσιαστεί σύντομα στο Αθηναϊκό Κοινό με το πρώτο του θεατρικό έργο, από το Θέατρο ΣΤΟΑ, το Θέατρο που έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της προσφοράς του στην ανακάλυψη νέων συγγραφέων.
Πρόκειται για τον Κώστα Μποσταντζόγλου, μέλος θεατρικής οικογένειας μπορούμε να πούμε, αφού είναι ο γιος του Μποστ και αδελφός του ηθοποιού Γιάννη Μποσταντζόγλου.
Κλείσιμο
Το έργο του «Ο ΕΛΕΦΑΣ» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια κωμωδία, ένα βουκολικό δράμα, μια μαύρη κωμωδία ή μια σύγχρονη τραγωδία. Κι εδώ – επειδή πολύς κόσμος ρωτάει αν γράφει σαν τον Μποστ - ανακαλύπτουμε τη μοναδική ομοιότητα που έχει με τα έργα του πατέρα του: δεν μπορείς να τα κατατάξεις εύκολα σε κάποια κατηγορία.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).