Μετά από μια πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ξαναβρίσκονται μαζί και τη χειμερινή σεζόν, στο Γκάζι Live.
Οι τρεις τους κάνουν το τραγούδι «Γυναικεία Υπόθεση», με στόχο να χαρίσουν απλόχερα στο κοινό τους, επιτυχίες που άφησαν εποχή και τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο.
Το πρόγραμμα παρουσιάζεται
κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακή στις 18:00 και το επιμελούνται ο Στέλιος Φωτιάδης, ο Δημήτρης Μαργιολάς και ο Θανάσης Βασιλάς, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Νίκος Σούλης και τη σκηνογραφία ο Μανόλης Παντελιδάκης. Συμμετέχει και 13μελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών.
Κλείσιμο
Από 16 Δεκ - 28 Ιαν 2018
ΓΚΑΖΙ LIVE
Ιερά οδός 11, Γκάζι
Τηλ. 2130185040
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.