Η νικήτρια του "The Voice" Μαρία Έλενα Κυριάκου και οι 7 φιναλίστ με τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους και τα τρία ντουέτα είναι στο ΘΕΜΑ

Η νικήτρια του "The Voice" Μαρία Έλενα Κυριάκου και οι 7 φιναλίστ με τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους και τα τρία ντουέτα είναι στο ΘΕΜΑ

ΚΑΙ στην απλή έκδοση (2 ευρώ). ΚΑΙ στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Η μεγάλη νικήτρια του τελικού του «The Voice» Μαρία Ελένη Κυριάκου και οι 7 φιναλίστ 
-του μεγαλύτερου μουσικού talent show στην Ελλάδα (Λευτέρης Κιντάτος, Αρετή Κοσμίδου, Κατερίνα Λιόλιου, Γιούρι Μελικόβ, Άλεξ Οικονόμου, Αίμιλη Χαραλάμπους, Βασίλης Χατζηπαρτάλης) - τραγουδούν σε ένα CD που θα βρείτε αποκλειστικά στο ΘΕΜΑ
αυτήν την Κυριακή 11/05. Μαζί θα υπάρχουν και τα τρία ντουέτα με τη συμμετοχή των Βασίλη Καρρά, Έλενας Παπαρίζου και Στέλιου Ρόκκου.  
 
Ο γνήσια λαϊκός Λευτέρης Κιντάτος, η σχεδόν «ξωτική» Αρετή Κοσμίδου, η σαγηνευτική Μαρία Έλενα Κυριάκου, η δυναμική Θεσσαλονικιά Κατερίνα Λιόλιου, ο γεννημένος performer Γιούρι Μέλικοβ, ο εκλεπτυσμένος Άλεξ Οικόνομου, η εκρηκτική Αίμιλη Χαραλάμπους και ο αμετανόητος ροκάς Βασίλης Χατζηπαρτάλης τραγουδούν τις πρωτότυπες συνθέσεις που γράφτηκαν ειδικά για εκείνους στο πλαίσιο του διαγωνιστικού του «The Voice» σε ένα CD.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΝΤΑΤΟΣ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣΑΡΕΤΗ ΚΟΣΜΙΔΟΥ - SO CRUELΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ - ΔΥΟ ΕΓΩΙΣΜΟΙΑΙΜΙΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ - ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΜαζί θα βρείτε και τα ντουέτα με τη συμμετοχή των: Βασίλη Καρρά, Έλενας Παπαρίζου και Στέλιου Ρόκκου. 

Η μεγάλη νικήτρια του σόου και οι 7 φιναλίστ δισκογραφούνται σε ένα CD που θα βρείτε αποκλειστικά στο ΘΕΜΑ αυτή την Κυριακή 11/05, δηλαδή δύο μέρες μετά. Μια μεγάλη προσφορά της εφημερίδας για τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που είδαν, άκουσαν, συμμετείχαν στο σόου και φυσικά ανέδειξαν τη νέα μεγάλη φωνή της Ελλάδας.

Ένα άλμπουμ για όσους θέλουν όχι μόνο να θυμούνται αλλά και να κρατήσουν στη δισκοθήκη τους την «πρώτη φορά» των 8 φιναλίστ του μουσικού talent show που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης. Μόλις δύο ημέρες μετά τον μεγάλο τελικό του «The Voice» οι νέες φωνές της Ελλάδας είναι στο ΘΕΜΑ.

Μία μεγάλη προσφορά του Πρώτου ΘΕΜΑτος για τα εκατομμύρια τηλεθεατών που θέλουν να κρατήσουν για πάντα αυτά τα τραγούδια στη δισκοθήκη τους.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!

Αποκλειστικά με το Πρώτο Θέμα. Μην το χάσετε!ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

0000_Διδυμο

Μουσικοθεατρική παράσταση με ζωντανή ορχήστρα, όπου γνωστά ελληνικά τραγούδια γίνονται ένα με το θεατρικό κείμενο της Σαλίνας Γαβαλά - Από την Τρίτη 22 Οκτωβρίου - Σκηνοθετεί ο Αντώνης Λουδάρος