«Ένας Κόσμος»: Το πρώτο ντοκιμαντέρ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

«Ένας Κόσμος»: Το πρώτο ντοκιμαντέρ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ένα ταξιδιωτικό οδοιπορικό χωρίς σενάριο, με αληθινούς πρωταγωνιστές και εκεί που οι άνθρωποι ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας

enas-kosmos-4
«Ένας κόσμος», είναι ο τίτλος του πρώτου ντοκιμαντέρ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, χωρίς σενάριο, με αληθινούς πρωταγωνιστές, ανθρώπους που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό οδοιπορικό, σε τρείς χώρες δράσεις της Αction Aid και θα προβληθεί από τον Alpha, την Κυριακή 31 Μαρτίου στις οκτώ το βράδυ.

Αποδεχόμενος την πρόσκληση της ActionAid Hellas, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ταξίδεψε για δύο εβδομάδες σε διάφορες πόλεις της Γκάνας και του Νεπάλ, για να καταγράψει τόσο τις ιστορίες ανθρώπων που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις όσο και το έργο όσων τους βοηθούν να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον. Και αν όλο αυτό μοιάζει με ένα ταξιδιωτικό οδοιπορικό σε μακρινές χώρες, από το πρώτα κιόλας λεπτά αντιλαμβάνεσαι ότι μέρος του σκληρού αυτού κόσμου βρίσκεται δίπλα σου, καθώς πέρα από τη Γκάνα και το Νεπάλ το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει ως σταθμό και την Ελλάδα.

enas-kosmos
enas-kosmos_Papakaliatis
enas-kosmos-4


Λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συναντά στα γραφικά στενά της Πλάκας (αγαπημένο κινηματογραφικό σημείο του Έλληνα σκηνοθέτη) ανθρώπους που επέλεξαν, παρά τις δυσκολίες, να γίνουν ανάδοχοι της ActionAid Hellas, ώστε να παραλάβει και να μεταφέρει τα γράμματά τους και τα δώρα τους στα παιδιά των πόλεων που θα επισκεφθεί.


«Ένας Κόσμος»: Το πρώτο ντοκιμαντέρ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Κλείσιμο


 

'Ενας Κόσμος Documentary | Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Action Aid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης