Οδηγός ταινιών για το καλοκαίρι του 2018

Οδηγός ταινιών για το καλοκαίρι του 2018

Τι πρέπει να δεις, πότε να το δεις και γιατί -Όλες οι πληροφορίες για ένα καλοκαίρι γεμάτο ταινίες

Popcorn-Slate1
Το καλοκαίρι έφτασε, και τι καλύτερο από μια βραδινή εξόρμηση σε κάποιο σινεμά; Ειδικά το φετινό καλοκαίρι, οι έξοδοι στις κινηματογραφικές αίθουσες θα είναι πολλές για τους σινεφίλ, αφού οι αναμενόμενες πρεμιέρες είναι πολλές, είναι καλές και εγγυώνται σίγουρη διασκέδαση. Για το λόγο αυτό, για να είστε ενημερωμένοι και να ξέρετε τις επιλογές σας, ετοιμάσαμε τον απόλυτο οδηγό ταινιών για το 2018. Πάρετε λοιπόν χαρτί και στυλό, σημειώστε ημερομηνίες και κανονίστε τη παρέα σας ώστε να μην χάσετε καμία προβολή.

Η συμμορία των 8 (Ocean's 8)
Πρεμιέρα: 21 Ιουνίου

Κλείσιμο
Του Γκάρι Ρος. Περιπέτεια, Κωμωδία, ΗΠΑ, 110'. Με τους: Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουεϊ.
Με ένα καστ ηθοποιών που περιλαμβάνει τη Σάντρα Μπούλοκ, την Κειτ Μπλάνσετ, την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, την Άν Χάθαγουει, τη Ριάνα αλλά και πολλούς άλλους, δεν μπορούμε παρά να αναμένουμε τα καλύτερα. Οι προηγούμενες ταινίες «Συμμορία των 11», «Συμμορία των 12», αλλά κα «Συμμορία των 13», έχουν ανεβάσει ψιλά τον πήχη, κάνοντας μας όχι μόνο να αδημονούμε για την πρεμιέρα της ταινίας «Συμμορία των 8» αλλά και να περιμένουμε να διασκεδάσουμε στον ίδιο βαθμό με τις προηγούμενες, αν όχι περισσότερο.
Όσον αφορά τη πλοκή του φιλμ, Η Σάντρα Μπούλοκ, υποδείεται την αδελφή του Ντάνι Όσεαν, που μάλλον έχει τα ίδια «ταλέντα» με αυτόν, καθώς συγκεντρώνει μαι συμμορία γυναικών για να επιχειρήσει το αδύνατο: Μια ληστεία στο ΜΕΤ γκαλά της Νέας Υόρκης. Σίγουρα ακούγεται ενδιαφέρον και δεν μένει τίποτα άλλο παρά να το δούμε.

OCEAN'S 8 Trailer (2018)

Η διαδοχή (Heredity)
Πρεμιέρα: 14 Ιουνίου

Του Άρι Άστερ. Δράμα, Μυστήριο, Τρόμου, ΗΠΑ, 127'. Με τους: Τόνι Κολέτ, Γκάμπριελ Γκελ, Άλεξ Γουόλφ.
Από τα πλέον αναμενόμενα φετινά θρίλερ είναι και η «Διαδοχή». Οι μέχρι τώρα κριτικές, αλλά και οι πρώτες αντιδράσεις του κοινού, κάνουν λόγο, για ένα από τα πιο «ενοχλητικά», «ανατριχιαστικά» θρίλερ των τελευταίων ετών, που σίγουρα θα σε αφήσει με μια αίσθηση ακαθόριστης ενόχλησης. Η ταινία εστιάζει σε μια γυναίκα, που διευθετεί τα ζητήματα που αφορούν την προσφάτως νεκρή μητέρα της. Σε αυτή την πορεία, η ίδια ανακαλύπτει τρομακτικά πράγματα τόσο για την ίδια την μητέρα της όσο και για τους προγόνους της.

Hereditary | Official Trailer HD | A24


Οι απίθανοι 2 (The Incredibles 2)
Πρεμιέρα: 14 Ιουνίου

Του Μπράντ Μπερντ. Περιπέτεια Δράση. ΗΠΑ, 118'. Με τους: Σάμιουελ Τζάκσον, Κάθριν Κίνερ, Σοφία Μπας.
Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, «Οι απίθανοι» επιστρέφουν με ένα σίκουελ που και μόνο η ανακοίνωση του προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού. Η αγαπημένη οικογένεια υπερ ηρώων επιστρέφει, με νέες περιπέτειες. Αυτή τη φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον παίρνει η γυναίκα της οικογένειας, «Elasticgirl», αφήνοντας τον μπαμπά στο σπίτι να προσέχει τα παιδιά. Ανατρεπτική, φρέσκια και σίγουρα για όλη την οικογένεια, η ταινία «Απίθανοι 2» θα γεμίσει σίγουρα το απόγεμα σας.

Incredibles 2 Official Trailer


Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε (Jurassic World: Fallen Kingdom)
Πρεμιέρα:7 Ιουνίου
Του Τ.Α. Μπαγιόνα. Περιπέτεια, Δράση, Sci- Fi. ΗΠΑ, 128'. Με τους: Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλλας Χάουαρντ.
Το Jourassic World του 2018, ήταν αρκετά διασκεδαστικό, αφού η αλήθεια είναι ότι πάντα είναι διασκεδαστικό να παρακολουθούμε δεινόσαυρους. Ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση το remake του Jourassic World, δεν είχε σε καμία περίπτωση την αίγλη των προηγούμενων πρωτοτύπων ομωνύμων ταινιών. Ελπίζουμε το φετινό σίκουελ να αποδειχθεί ότι θα κάνει τη διαφορά, και να προσδώσει κάτι πιο κοντινό στα συναισθήματα που προκάλεσαν οι πρώτες ταινίες «Jourassic World». Η ταινία με πρωταγωνιστή των Κρις Πρατ, υπόσχεται δράση, κυνήγι δεινοσαύρων και στιγμές πανικού στην ιδέα ότι τα γιγαντιαία αυτά πλάσματα θα μπορούσαν να βρίσκονται σήμερα ανάμεσα μας.

Jurassic World: Fallen Kingdom - Official Trailer [HD]


Ο Αντ - Μαν και η Σφήκα (Ant - Man and the Wasp)
Πρεμιέρα: 5 Ιουλίου
Του: Πέιτον Ρίντ. Περιπέτεια, Δράση, Sci - Fi. ΗΠΑ. Με τους: Πολ Ροντ, Εβαντζελίνα Λίλι.
Φέτος είναι με διαφορά η χρονιά της Marvel. Μετά τους «Εκδικητές» και το «Deadpool 2» ένα ακόμα σίκουελ των στούντιο της Marvel κάνει πρεμιέρα, κάνοντας τους φαν να αδυμονούν. Ο Αντ - Μαν πρότερα γνωστός από την αρχική του ταινία, κάνει και πάλι την εμφάνιση του αυτή τη φορά καταδιώκοντας τον κακό που κυκλοφορεί με το όνομα «Ghost». Χιούμορ, δράση, στιγμές έντασης είναι εγγυημένες σε κάθε ταινία της Marvel και αν λάβουμε υπό0ψιν το πρώτο Ant- Man τότε σίγουρα μιλάμε για την απόλυτη ταινία του καλοκαιριού.

Marvel Studios' Ant-Man and the Wasp - Official Trailer #1


Επικίνδυνη αποστολή: Η πτώση (Mission Impossible: Fallout)
Πρεμιέρα: 30 Αυγούστου
Του: Κρίστοφερ Μακουάιρ. Δράση, Περιπέτεια, Θρίλερ. ΗΠΑ. Με τους: Τομ Κρούζ, Ρεμπέκα Φέργκισον.
Μετά τη παταγώδη αποτυχία της ταινίας η «Μούμια» ο Τομ Κρούζ επιστρέφει στα γνωστά λημέρια του με μια ακόμα ταινία βασισμένη στο φορμάτ της «Επικίνδυνης αποστολής». Ο γνωστός χαρακτήρας Ίθαν Χαντ μαζί με τους συμμάχους τους μπλέκουν σε νέες περιπέτειες όπου ο χρόνος είναι αντίπαλος στη προσπάθεια τους να σώσουν μια αποστολή που πήγε λάθος.

Mission: Impossible - Fallout (2018) - Official Trailer - Paramount Pictures
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης