Το «50 Shades of Grey» ξαναχτυπά: Ο κύριος Γκρέι θα σας δει... τώρα

Το «50 Shades of Grey» ξαναχτυπά: Ο κύριος Γκρέι θα σας δει... τώρα

Νέο μίνι-τρέιλερ ανακοινώνει το βίντεο και προαναγγέλει το επόμενο επίσημο τρέιλερ της ταινίας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου

Το «50 Shades of Grey» ξαναχτυπά: Ο κύριος Γκρέι θα σας δει... τώρα
Η Universal Studios συνεχίζει να μας δίνει... τυράκια από την πολυαναμενόμενη μεταφορά του 50 Shades of Grey στη μεγάλη οθόνη.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας, το οποίο έχει διάρκεια δυόμιση λεπτά και μέσω του οποίου μεταφέρονται μικρά αποσπάσματα του έργου της E.L. James, ένα δεύτερο μίνι-τρέιλερ έρχεται να... απογοητεύσει τις θαυμάστριες του Mr Grey και να προαναγγείλει το δεύτερο επίσημο τρέιλερ της ταινίας.

Κλείσιμο
Σε μόλις 15 δευτερόλεπτα, δεν έχουν τη... χαρά να απολαύσουν τίποτα από όλα όσα αγάπησαν στα τρία βιβλία της E.L. James. Ο Mr Grey στέκεται μπροστά στα... γκρι κοστούμια του και απλώς... ντύνεται, ενώ η διάσημη -πλέον- ατάκα περνά μπροστά στις οθόνες μας: «Ο κύριος Γκρέι... θα σας δει... τώρα» ανακοινώνει το βίντεο και προαναγγέλει το επόμενο επίσημο τρέιλερ της ταινίας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου.

Δείτε τον «προάγγελο» του δεύτερου επίσημου τρέιλερ:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης