Reality και Eva Longoria στις Κάννες

Reality και Eva Longoria στις Κάννες

Το Σαββατοκύριακο θα είναι ένα πολύ πλούσιο διήμερο για προβολές. Michael Haneke, Abbas Kiarostami και άλλοι θα δείξουν τις ταινίες τους

Reality και Eva Longoria στις Κάννες
Μέσα σε ένα ευχάριστο αλλά και σεμνό κλίμα συνεχίζονται οι Κάννες. Σήμερα ξεχώρισε η ιταλική ταινία «Reality» του Ματέο Γκαρόνε που τον θυμόμαστε από το σκληρό Gomorrah μια κωμωδία που περιγράφει τα όνειρα, τις εμμονές του σύγχρονου ανθρώπου.

Ο Λουτσιάνο ένας ψαράς έχει όνειρο να γίνει διάσημος. Για αυτό μπαίνει σε οντισιόν για το Big Brother. Μια ταινία που περιγράφει με εξαιρετικό τρόπο την μανία με την διασημότητα που διακατέχει τον σύγχρονο άνθρωπο.

Το Σαββατοκύριακο θα είναι ένα πολύ πλούσιο διήμερο για προβολές. Michael Haneke, Abbas Kiarostami κ.α. θα δείξουν τις ταινίες τους.
Κλείσιμο

Σε έλλειψη πολλών ταινιών την Παρασκευή, πολλές γυναικείες παρουσίες έλαμψαν μέσα από τις σωστές στιλιστικές επιλογές τους. H Diane Kruger, η Tilda Swindon, η Jane Fonda και η Marion Cotillard ήταν από τις πιο καλοντυμένες.

Και η έκπληξη ήταν η Eva Longoria με μια μακριά τουαλέτα κεντημένη με wave λεπτομέρειες στην τεράστια ουρά της στην πρεμιέρα του Moonrise Kingdom. Την δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ περπάτησε το κόκκινο χαλί φορώντας μια λευκή τιραντέ τουαλέτα με ραφές και κοψίματα στην πρεμιέρα του Rust and Bone.

Λίγες ώρες αργότερα η μικροσκοπική σταρ, πέτυχε δεύτερη εκπληκτική εμφάνιση με ένα μαύρο στενό φόρεμα με διάφανες λεπτομέρειες το οποίο ήταν υπερβολικά σέξι χωρίς να είναι καθόλου προκλητικό ή φτηνιάρικο, κάτι για το οποίο έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για το event της L’Oreal.

Η Longoria χρειάστηκε λοιπόν ένα κόκκινο χαλί, και μια ηλιόλουστη επαρχιακή γαλλική πόλη για να μπει στην πολυπόθητη λίστα των πιο καλοντυμένων star κάτι που μπορεί να αλλάξει εντελώς την καριέρα της, αλλά και να είναι το όνομα –τίτλος σε όλες τις στήλες μόδας στις πιο σημαντικές εφημερίδες του κόσμου. Αυτά κάνουν οι Κάννες!

Σε αντίθεση, η γυναίκα του Will Smith Jade Pinkett Smith πήρε πολύ κακά σχόλια για το υπερβολικά βαθύ ντεκολτέ της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης