Είναι επίσημο: Το «Call my Agent» επιστρέφει στο Netflix με νέα σεζόν και ταινία

Είναι επίσημο: Το «Call my Agent» επιστρέφει στο Netflix με νέα σεζόν και ταινία

Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές - Πρωταγωνίστρια του  «Call my Agent»  παραμένει η Άντρεα - Τι γίνεται με τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς;

netflix
Παρά το φημολογούμενο τέλος της περυσινής τέταρτης σεζόν του «Call my Agent», η γαλλική σειρά επανέρχεται στο Netflix όχι μόνο με νέα σεζόν, αλλά και με μία ταινία.

Το σενάριο περί κυκλοφορίας μίας ταινίας, ανάλογης με τη σειρά, κυριαρχούσε από την πρώτη κιόλας σεζόν, αλλά δεν είχε πραγματοποιηθεί ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αφορά στις νέες περιπέτειες της Άντρεα στη Νέα Υόρκη.



Το δράμα των εσωτερικών υποθέσεων στην εταιρεία κινηματογραφικών ατζέντηδων συνεχίζεται με πρωταγωνίστρια της σειράς και πάλι την Άντρεα. Νέοι χαρακτήρες θα προστεθούν στο καστ και οι παλιότεροι χαρακτήρες θα επιστρέψουν με ρόλο...συμβουλευτικό. Για παράδειγμα, σε μία σκηνή ο Ζαν Ντιζαρντέν μπαίνει στο ρόλο της προηγούμενης ταινίας του τόσο πολύ, που καταλήγει να ζει σε σκηνή έξω από την πολυτελή του κατοικία και να τρέφεται με τομάρια κουνελιών, ενώ σε άλλο επεισόδιο η Μόνικα Μπελούτσι καταβάλλει μία αγωνιώδη προσπάθεια να βρει έναν άντρα, καθώς δεν μπορεί να μείνει χωρίς ερωτικό σύντροφο ούτε καν δύο εβδομάδες.

call_my_ag


Οι εμφανίσεις των προηγούμενων πρωταγωνιστών αποτελεί και το μεγάλο ατού της σειράς και σε συνδυασμό με τις ερωτικές παρεξηγήσεις, που δεν παύουν ποτέ και τις απανωτές συμπτώσεις, το αποτέλεσμα υπόσχεται να καθηλώσει τους θαυμαστές της σειράς.



Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Πανικός για ένα σακί πατάτες – Απίστευτες εικόνες συνωστισμού

Η πτώση του Βωβού: Στο σφυρί άλλα 88 ακίνητα της «γυάλινης αυτοκρατορίας»

Lockdown: Ανησυχία για τα κορωνοπάρτι – Τα σενάρια πρόωρου ανοίγματος της εστίασης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης