Ο κορυφαίος και πιο πρόσφατος οδηγός του National Geographic Traveler για το «ΠΑΡΙΣΙ» είναι στο ΘΕΜΑ.

Ο κορυφαίος και πιο πρόσφατος οδηγός του National Geographic Traveler για το «ΠΑΡΙΣΙ» είναι στο ΘΕΜΑ.

Η Πόλη του Φωτός δεν έχει μυστικά από τον πιο ολοκληρωμένο και έγκυρο ταξιδιωτικό οδηγό του κόσμου. Γνωρίστε μία από τις πιο γοητευτικές πόλεις του κόσμου με ξεναγό την πιο πρόσφατη έκδοση του National Geographic Traveler.

xrwma_national
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο ο ιδανικός ταξιδιωτικός οδηγός για το Παρίσι με την εγγύηση του National Geographic είναι στο ΘΕΜΑ. Τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν οι οδηγοί Traveler για τη Ρώμη και το Λονδίνο.

Μια Αμερικανίδα που κατάφερε να μάθει το Παρίσι καλύτερα ακόμη και από τους μόνιμους κατοίκους του, η Λίσα Ντέιβιντσον, υπογράφει τον οδηγό του National Geographic για την γαλλική πρωτεύουσα. Η σειρά Traveler επέλεξε τη Ντέιβιντσον ως την απολύτως ενδεδειγμένη για να συνθέσει έναν ταξιδιωτικό οδηγό που θα περιείχε τα πάντα -και τα πάντα με την απαράμιλλη εγκυρότητα του National Geographic. Πραγματικά, ο οδηγός που προσφέρει αυτή την εβδομάδα το Πρώτο ΘΕΜΑ, είναι κάτι πολύ περισσότερο και πολύ πιο ουσιαστικό από ένα χρηστικό βιβλίο για τα μνημεία και τα μουσεία μιας ανεξάντλητης -κυριολεκτικά- πόλης. Δεν είναι μόνο ο πύργος του Άιφελ, η Αψίδα του Θριάμβου και το Λούβρο. Το Παρίσι είναι η ιστορία και η κουλτούρα, η καλλιτεχνική και πνευματική παράδοση στις δύο όχθες του Σηκουάνα. Είναι το κλίμα της ελευθερίας, της ισότητας και της αδελφότητας, ο αέρας της Επανάστασης, της δημοκρατίας και του Διαφωτισμού που έχει διαποτίσει κάθε πέτρα από τους λιθόστρωτους δρόμους αυτής της εκπληκτικής μητρόπολης.

Με έγχρωμους, ευανάγνωστους χάρτες και λειτουργική διάρθρωση των πληροφοριών, με προτάσεις για την περιπλάνησή σας στην πόλη του Παρισιού καθώς και διαδρομές εκτός πεπατημένης, με περιγραφές, πληροφορίες, φωτογραφίες από όλα τα αξιοθέατα και λίστες με όσα δεν πρέπει να παραλείψετε, ο οδηγός National Geographic Traveler είναι ιδανικός για μια πραγματικά ενδιαφέρουσα και αξέχαστη εμπειρία στο Παρίσι.

Μη χάσετε εκτάκτως αυτό το Σάββατο μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ τον κορυφαίο και πιο πρόσφατο ταξιδιωτικό οδηγό του κόσμου για το Παρίσι με τη σφραγίδα του National Geographic. Ακολουθούν οι οδηγοί Traveler για τo Λονδίνο και τη Ρώμη.

O κορυφαίος οδηγός του National Geographic Traveler για το «ΠΑΡΙΣΙ» είναι στο ΘΕΜΑ











paris1
paris2
paris3
Κλείσιμο

paris4
paris5
paris6




paris7
paris8
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης