Τα μεγάλα μπεστ - σέλερ του Φρέντυ Γερμανού αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ

Τα μεγάλα μπεστ - σέλερ του Φρέντυ Γερμανού αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ

Τα βιβλία του Φρέντυ Γερμανού αποκλειστικά με το Πρώτο ΘΕΜΑ. Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό βιβλίο του Φρέντυ Γερμανού «Το αντικείμενο (Νίκος Ζαχαριάδης)».

fredy_main01
Η απίστευτη περιπέτεια της ζωής ενός Έλληνα που λατρεύτηκε και μισήθηκε με μανία. Που πάλεψε για την ιδεολογία του διχάζοντας έναν ολόκληρο λαό. Πόλεμος, έρωτας, πλάνη, προδοσία και αυτοκτονία, όλα στα άκρα.

Το τελευταίο βιβλίο, αυτό που έγραφε ως τις τελευταίες του ημέρες και που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει καθώς τον πρόλαβε ο θάνατος, είναι ίσως το πιο συνταρακτικό από όσα προσέφερε στους Έλληνες ο Φρέντυ Γερμανός. Το «Αντικείμενο» είναι η βιογραφία μίας εξαιρετικά αμφιλεγόμενης προσωπικότητας, του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ κατά την περίοδο 1931-1956. Το βιβλίο παρακολουθεί την πορεία του Ζαχαριάδη βήμα προς βήμα, από τότε που ήταν ένας άσημος λιμενεργάτης στην Κωνσταντινούπολη έως την ηγεσία του ΚΚΕ. Και κατόπιν στην προσφυγιά, την καθαίρεση και τη διαγραφή, την εξορία στη Σιβηρία, όταν πλέον είχε γίνει για τη Σοβιετική Ενωση ένα «αντικείμενο» το οποίο παρακολουθούσαν αδιάκοπα οι φρουροί του.

Μέσα σε όλη αυτή την επικίνδυνη περιπέτεια ο Νίκος Ζαχαριάδης θα καταφέρει να χωρέσει τον έρωτα, την τρυφερότητα, την αγάπη. Ο Γερμανός δίνει μεγάλη έμφαση στα πορτραίτα των γυναικών που πέρασαν από το πλευρό του Ζαχαριάδη: Την εκρηκτική Ρωσίδα καθοδηγήτριά του στην κομματική σχολή της Μόσχας. Ύστερα, τη νεαρή κομμουνίστρια από τη Θεσσαλονίκη και τέλος τη Ρούλα Κουκούλου, τη δεύτερη σύζυγο και τον μεγάλο του έρωτα. Τη σημαντικότερη -μετά από το Κόμμα και τη μητέρα του-αγάπη του. Και την πιο μοιραία.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το συναρπαστικό ιστορικό μυθιστόρημα «Το Αντικείμενο (Νίκος Ζαχαριάδης)» του Φρέντυ Γερμανού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης