«Μάκβεθ»: Ο Jo Nesbo επιστρέφει με νέο θρίλερ

«Μάκβεθ»: Ο Jo Nesbo επιστρέφει με νέο θρίλερ

Το πιο αιματοβαμμένο θρίλερ του διάσημου συγγραφέα

nesbo
Μία εβδομάδα ακόμα, και στις 5 Απριλίου ο «Μάκβεθ», το πιο αιματοβαμμένο θρίλερ του Jo Nesbo, αναμένεται και στα ελληνικά, ταυτόχρονα με τις ξένες εκδόσεις σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Ο ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας επανέρχεται, διασκευάζοντας με τον δικό του μοναδικό, εθιστικό τρόπο τον σαιξπηρικό Μάκβεθ σε μια σκοτεινή ιστορία με φόντο μια ζοφερή αποβιομηχανοποιημένη πόλη που σπαράσσεται από τη διαφθορά και το έγκλημα και με πρωταγωνιστή έναν αστυνόμο με σκοτεινό παρελθόν.
nesbo-makbeth
Κλείσιμο


Τι όμως οδήγησε τον μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας, τα βιβλία του οποίου έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 40 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, να διασκευάσει Σαίξπηρ; Και γιατί διάλεξε τον Μάκβεθ; Ο περιπετειώδης, αντισυμβατικός νορβηγός συγγραφέας απευθύνεται στους φανατικούς έλληνες αναγνώστες του μιλώντας για αυτή την πρόκληση. Ξεδιπλώνει μπροστά στον φακό την ιδιαίτερη σχέση του με το συγκεκριμένο έργο του Σαίξπηρ που τον οδήγησε να καταπιαστεί με αυτό, όταν του ζητήθηκε να συμμετάσχει στο Hogarth Shakespeare Project, σύμφωνα με το οποίο οι σπουδαιότεροι σύγχρονοι συγγραφείς ξαναγράφουν και διασκευάζουν τα πιο αγαπημένα έργα του μεγάλου δραματουργού.

Ο Jo Nesbo μιλάει για τη διασκευή του σαιξπηρικού Μάκβεθ!


Οι εκδόσεις Μεταίχμιο κάνουν δώρο ένα pocket του Jo Nesbo την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του βιβλίου (με την αγορά του Μάκβεθ). Η προσφορά ισχύει μόνο για εκείνη την ημέρα και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, σε όλα τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία που θα βρουν οι αναγνώστες στον ιστότοπο www.metaixmio.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης