Θετική ενέργεια εις διπλούν: Arianna Huffington - Αγάπη Στασινοπούλου σε μία μοναδική συνάντηση

Θετική ενέργεια εις διπλούν: Arianna Huffington - Αγάπη Στασινοπούλου σε μία μοναδική συνάντηση

Η συνιδρύτρια της Huffington Post και συγγραφέας του Δες τη Ζωή Αλλιώς, Arianna Huffington και η αδερφή της και δημοφιλής συγγραφέας Αγάπη Στασινοπούλου, σας περιμένουν στα Public Συντάγματος για να σας μεταφέρουν τη θετική τους ενέργεια

Δύο αδερφές που αποτελούν την προσωποποίηση της θετικής ενέργειας, η Αγάπη Στασινοπούλου και η 
Arianna Huffington, επιστρέφουν στη γενέτειρά τους Ελλάδα! 

Οι δύο πολύ επιτυχημένες γυναίκες θα επιστρέψουν στον τόπο όπου ξεκίνησαν όλα και θα βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί στα Public Συντάγματος για να σας γνωρίσουν και να τις γνωρίσετε από κοντά. 

Οι δημοφιλείς συγγραφείς-επιχειρηματίες θα συνομιλήσουν με το κοινό και θα υπογράψουν αντίτυπα των βιβλίων τους, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 18.00 στα Public Συντάγματος
. Οποιος αποφασίσει να τις παρακολουθήσει είναι σίγουρο ότι φεύγοντας από την συνάντηση θα έχει πάρει δόσεις αισιοδοξίας, δύναμης και θετικής ενέργειας! 

Αφορμή, το πολύ ξεχωριστό νέο βιβλίο της κ. Στασινοπούλου «Καλημέρα Χαρά – 52 διαλογισμοί και πρακτικές», το οποίο καθοδηγεί τους αναγνώστες, εβδομάδα την εβδομάδα, σε έναν ολόκληρο χρόνο ανακάλυψης του εαυτού τους και περιλαμβάνει τρόπους διαλογισμού για τη δημιουργία μας ζωής γεμάτης με χάρη, νόημα, ζήλο, γαλήνη και ευτυχία! Μετά από σχεδόν μια ζωή μελέτης και δουλειάς με τον εαυτό της, η κυρία Στασινοπούλου έχει τις γνώσεις να καθοδηγήσει τους αναγνώστες στο δικό τους ταξίδι ανακάλυψης του πραγματικού εαυτού τους, διανθίζοντας τα διδάγματά της με τη σοφία και το απεριόριστο πνεύμα που απέκτησε η ίδια. Η διάσημη αδερφή της Arianna Huffington έχει πει: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, η αδερφή μου, η Αγάπη, φώτιζε κάθε χώρο στον οποίο έμπαινε και μετέδιδε τη χαρά της σε όποιον συναντούσε στο διάβα της. Σε αυτό το βιβλίο μοιράζεται τις γνώσεις της και δείχνει ότι οι μόνοι δημιουργοί της ζωής μας και η πηγή της ευτυχίας μας είμαστε αποκλειστικά εμείς».

Με το χαρακτηριστικό χιούμορ της, τη ζεστασιά και τη γοητεία της, η κυρία Στασινοπούλου σας καθοδηγεί στο πρόγραμμά της, που ξεκινά με τους θεμέλιους λίθους της φροντίδας του εαυτού σας (διαλογισμό, υγεία, χρόνος για τον εαυτό) και μετά μιλά για τους τρόπους που μας εμποδίζουν να φροντίζουμε τον εαυτό μας, όπως το ότι διοχετεύουμε όλη μας την ενέργεια στους άλλους ή ζούμε σε άρνηση. Έπειτα εξερευνά συνηθισμένους τομείς «συγκρούσεων», όπως οι σχέσεις, οι γονείς, τα χρήματα, ο αυτοσεβασμός, το άγχος, η ζήλια και η παιδική ηλικία. Μερικά από αυτά τα κεφάλαια:

- Η υγεία Σου Έχει Προτεραιότητα
- Αντιμετωπίζοντας τους Αρνητικούς Ανθρώπους
- Μπορείς Να Με Βοηθήσεις;
- Βρες την Αυτοπεποίθησή Σου και Γίνε Τολμηρός
- Η Τέχνη της Απραξίας

Στη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, η Αγάπη σας μαθαίνει να εμπιστεύεστε τη δημιουργικότητά σας, να κάνετε τον εαυτό σας σύμμαχό σας και να ανοίγετε την καρδιά σας. Έτσι θα συνδεθείτε με το μεγάλο πνεύμα που ζει μέσα σας.

Το βιβλίο Καλημέρα Χαρά προσφέρει τη σοφία της πνευματικής αναζήτησης μιας ολόκληρης ζωής, ιστορίες γεμάτες έμπνευση και είτε πράξεις είτε καθοδηγούμενο διαλογισμό, ξεκλειδώνοντας την καλοσύνη και τη χαρά μέσα σας.Λίγα Λόγια για τη συγγραφέα Αγάπη Στασινοπούλου


Η Αγάπη Στασινοπούλου είναι συγγραφέας πολλών μπεστ σέλερ βιβλίων και μια ομιλήτρια που δίνει κίνητρο σε χιλιάδες ανθρώπους στον κόσμο. Στο προηγούμενο βιβλίο της, Ελευθερώστε την Καρδιά Σας, μοιράζεται τη σοφία που απέκτησε από τις περιπέτειες και της εμπειρίες της ζωής της. Στο καινούριο αυτό βιβλίο της Καλημέρα Χαρά, μεταφέρει τους αναγνώστες σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και τους προτρέπει να μην επιμένουν σε όσα δεν λειτουργούν στη ζωή τους αλλά να δημιουργούν οι ίδιοι τη ζωή που επιθυμούν. Η Αγάπη σπούδασε στη Βασιλική Ακαδημία Τεχνών του Λονδίνου και μετά πήρε πτυχίο στην ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Σάντα Μόνικα. Τα προηγούμενα βιβλία της, βασισμένα στα ελληνικά αρχέτυπα, Όταν οι Θεοί Ερωτεύονται και Συζητήσεις με τις Θεές παρουσιάστηκαν και στο PBS. Σήμερα διεξάγει εργαστήρια στη Thrive Global, μια εταιρεία που ίδρυσε η αδερφή της Arianna Huffington, για να βοηθήσει ανθρώπους να αλλάξουν τον τρόπο που εργάζονται και ζουν. Μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μπορείτε να τη βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση WakeUptotheJoyofYou.com.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης