Πάρτι με τους Fabulous VI στο Bourbon

Πάρτι με τους Fabulous VI στο Bourbon

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Faboulus
Ντύνεσαι με λαμέ και έχεις afro μαλλί; Γρρρήγορα στη "Ντισκοτέκ (την παλιά Ντισκοτέκ)"!
Είσαι καψουρόγατος και έχει γίνει soundtrack της μέρας σου το "Κάποιος σ' αγαπάει (είμαι εγώωω)"; Ετοιμάζεσαι να αγοράσεις μαγιό και το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι το "Με έ-να super τοσοδούλι μίνι, διάφανο και ροζ μπικίνι"; Μια Κατερίνα σου έχει κάνει το στομάχι εκτροφείο πεταλούδων και σιγοτραγουδάς "Αχ βρε Ρίνα Κατερίνα"; Είσαι απλώς single και με τη φιλενάδα σου προβάρετε στον καθρέφτη το "Τα κορίτσια ξενυχτάνε"; Ε λοιπόν, οι Fabulous VI  είναι εδώ για εσένα και σε περιμένου την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο «Bourbon»

Δημιουργήθηκαν για να καλύψουν την εσωτερική μας ανάγκη για γνήσια, "true", μοναδική, αυθεντική, ατόφια και εκρηκτική νοσταλγία για την pop, rock, disco και funk μουσική των δεκαετιών 80's και 90's και υπόσχονται ένα γερό “Blast From The Past”, την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, στο "Bourbon" (Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα)

Κέφι, χορός, τραγούδι… Ένα θέαμα να πάρει όλη η οικογένεια! Μην διστάζεις… Έλα κι εσύ! 5 υπέροχα αγόρια, 1 ανυπέρβλητο κορίτσι, 5 κοστούμια! Και Μπίγαλη έχουμε… Και Ρακιντζή… Και Μαντώ… Και Madonna… Και… Σκοτώνει σου λέω!
Κλείσιμο
Και ΝΑΙ είναι fun! Και ΝΑΙ, είναι party! Και ΝΑΙ, παραδεχθείτε το επιτέλους, σε ΟΛΟΥΣ μας αρέσει το κλίμα της εποχής!

“Bourbon”, Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα. Τηλ. 210 9647600
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης