Στέφανος Κορκολής - Σοφία Μανουσάκη: Οι εορταστικές εμφανίσεις τους στις «Γραμμές»

Στέφανος Κορκολής - Σοφία Μανουσάκη: Οι εορταστικές εμφανίσεις τους στις «Γραμμές»

Απολαύστε τους στις 21, 24, 25, 28, και 31 Δεκεμβρίου, καθώς και στις 4 Ιανουαρίου 2020

grammes71
Οι «Μουσικές Ιστορίες» του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη, του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη με την ερμηνεύτρια-«μούσα» του, που αγαπήθηκε και αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς στη «Σφίγγα», έκανε την επίσημη πρώτη της στη νέα της καλλιτεχνική στέγη, τις «Γραμμές», καθηλώνοντας και πάλι τους φίλους της μουσικής.



Μια παράσταση που γεννά συναισθήματα, αναμνήσεις και εικόνες, με αμείωτο κέφι... Αποτελεί σίγουρα μια μοναδική εμπειρία, που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Οι «Μουσικές Ιστορίες» ξετυλίγουν τις διαδρομές και τη μουσική ιστορία του Στέφανου, περνώντας σε επιτυχίες που λατρέψαμε, σε μελωδίες που αγαπήσαμε και σε λατρεμένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών, που έγραψαν τη μουσική ιστορία της Ελλάδας. Δίπλα του, η Σοφία Μανουσάκη, η οποία «μαγεύει» με τη φωνή και την σκηνική της παρουσία.

Το μουσικό «δίδυμο» συνεχίζει τις εμφανίσεις του και κατά την περίοδο των εορτών, αποτελώντας την ιδανική πρόταση για ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Απολαύστε τους στις 21, 24, 25, 28, και 31 Δεκεμβρίου, καθώς και στις 4 Ιανουαρίου 2020.

«Γραμμές»
Κωνσταντινουπόλεως 111, Κεραμεικός
Τηλ. Κρατήσεων: 2103477058
Προπώληση: viva.gr

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης