Μαρία Μαλαμίδου: «Η έμμηνος ρήση μου: Στριμωγμένες αδυναμίες κοινής γυναίκας»

Μαρία Μαλαμίδου: «Η έμμηνος ρήση μου: Στριμωγμένες αδυναμίες κοινής γυναίκας»

Το βιβλίο, με τίτλο «Η έμμηνος ρήση μου: Στριμωγμένες αδυναμίες κοινής γυναίκας», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κομνηνός, απευθύνεται σε γυναίκες - Σε αυτό μπορούν να αναζητήσουν τα δικά τους «γιατί» - Απευθύνεται όμως και σε άνδρες που θα εκπλαγούν, ανακαλύπτοντας κάτι από την κρυφή γοητεία της γυναικείας σκέψης

maria_malamidou
«Αλήθεια πώς περνάς;» θα μπορούσες να ρωτήσεις τη Μαρία Μαλαμίδου, αλλά εκείνη, μαθημένη στη σιωπή, θα πάρει μια λευκή κόλλα χαρτί και, αντί να σου απαντήσει, θα γράψει: «Βούτηξα σε νερά που λαχταρούσα, έμεινα ασυμβίβαστη… κράτησα ένα φιλί στα χείλη».

Φράσεις διακεκομμένες, λέξεις φορτισμένες, πάνω απ’ όλα όμως σκέψεις μιας ολόκληρης ζωής. Σελίδες ενός ημερολογίου, με γραφή αποκαλυπτική, τρυφερή ή σκληρή, ερωτική, μα κυρίως αληθινή.

Το βιβλίο, με τίτλο «Η έμμηνος ρήση μου: Στριμωγμένες αδυναμίες κοινής γυναίκας», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κομνηνός, απευθύνεται σε γυναίκες. Σε αυτό μπορούν να αναζητήσουν τα δικά τους «γιατί». Απευθύνεται όμως και σε άνδρες που θα εκπλαγούν, ανακαλύπτοντας κάτι από την κρυφή γοητεία της γυναικείας σκέψης.

Η ηρωίδα της Μαρίας Μαλαμίδου δοκιμάζει και δοκιμάζεται, δεν της είναι αδιάφορη καμιά ηδονή, γιατί χρειάζεται τη φούρια στην ψυχή, καθώς η ζωή τρέχει τον δρόμο της. Τα λόγια της μοιάζουν με τολμηρά κλικ φωτογραφικού φακού: «ακινητοποιούν» τις σχέσεις, αλλά δεν τις «παγώνουν». Τους δίνουν ζωή και διάρκεια, που για τη συγγραφέα έχουν άλλο νόημα.



«Η έμμηνος ρήση μου, στριμωγμένες αδυναμίες κοινής γυναίκας»
Κλείσιμο
Της Μαρίας Μαλαμίδου
Εκδόσεις: Κομνηνός
Διαστάσεις: 20Χ23
Σελίδες: 237
Τιμή: 15 ευρώ
ISBN: 978-618-83775-4-7

Εκδόσεις ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Μάνης 5, Εξάρχεια - 2130434485
ekdoseiskomninos@gmail.com/www.komninosbooks.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης