New Year’s Eve Party at Faust!

New Year’s Eve Party at Faust!

Στη μουσική σκηνή του Faust, υποδεχόμαστε το 2019 με ηχηρό τρόπο και ηχηρά ονόματα…  Υπέροχοι ερμηνευτές και διακεκριμένοι DJs γεμίζουν τον Γενάρη μας με μουσική, χορό και έμπνευση!

new_year_party
Το Faust ανοίγει τις πόρτες του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα επιτυχημένο concept των Αθηνών: Το ΑnoRmale project και ο Dj Monkylo επανέρχονται δυναμικά στα decks του Faust, για να μας παρασύρουν στους μουσικούς ρυθμούς που άνοιξαν τον δρόμο για την προσαρμογή των παραδοσιακών μουσικών οργάνων στην ηλεκτρονική σκηνή της Αθήνας. Μαζί τους στο booth μία από τις πιο αγαπημένες Dj: Η Mar.P!

4/1
Την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου το δίδυμο των International djs/παραγωγών Dizharmonia με εμφανίσεις σε μεγάλα club ανά τον κόσμο όπως Ritter Butzke
( Berlin), Cha Cha Moon (Thailand), Klein (Istanbul), Taj Mahal (Egypt) και άλλα, παρουσιάζει το "En.Pneusis" ένα μοναδικό party/show που συνδυάζει τους ήχους της Avant Garde Ηλεκτρονικής μουσικής με Catwalk και show από 2 avant garde σχεδιαστές της ελληνικής μόδας.
dj_soulfellaz_mesa
Κλείσιμο

11/1
Party με τον μοναδικό Dj Black Athena από το Athens Voice Radio.
 
12/1
ΟΙ STEREO MCs για μία μοναδική εμφάνιση στο Faust!
stereo_mcs

To concept party Space Paradise φιλοξενεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου για μία μοναδική εμφάνιση τους Stereo MCs! Ξέρουν πολύ καλά να κάνουν το ελληνικό κοινό να περνάει πολύ καλά στις συναυλίες τους και αυτό ακριβώς θα κάνουν και στις 12 Γενάρη στη σκηνή του Faust, καλεσμένοι του Thodoris Triantafyllou στο πλαίσιο του Space Paradise. Οι Stereo MCs, ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της βρετανικής ηλεκτρονικής σκηνής, οι οποίοι υπόσχονται ένα ξεσηκωτικό live. Είναι γνωστοί και για τις εκρηκτικές ζωντανές τους εμφανίσεις, οι οποίες πάντα καταλήγουν σε ξέφρενα parties. Μάλιστα, η κριτική του Time Out για το Glastonbury Festival του 2005, τους χαρακτήρισε ως ένα από τα καλύτερα ζωντανά χορευτικά συγκροτήματα μαζί με τους Coldplay, τους Kaiser Chiefs και τους Razorlight.
space_paradise_mesa
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης