( *** ) ΠΙΡΑΝΧΑΣ 3D / PIRANHA

( *** ) ΠΙΡΑΝΧΑΣ 3D / PIRANHA

Αν ο Φρόιντ είχε χιούμορ (που δεν το νομίζω) και ήταν ζωντανός (που είμαι σίγουρος ότι δεν) θα ξεκαρδιζόταν με αυτόν τον αιματηρό, απροκάλυπτα χαβαλεδιάρικο και έξυπνα πουτανιάρικο φόρο τιμής στα b movies και την αρσενική βυζολατρεία.

( *** ) ΠΙΡΑΝΧΑΣ 3D  /  PIRANHA
Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Αζά. Σενάριο: Πιτ Γκολντφίνγκερ, Τζος Στόλμπεργκ. Με τους: Ελίζαμπεθ Σιου, Στίβεν Μακ Κουίν, Κέλι Μπρουκ.

Τρόμου, 2010, Η.Π.Α.. Διάρκεια: 1 ώρα και 28 λεπτά.

Κλείσιμο
http://piranha3d-com

Αν ο Φρόιντ είχε χιούμορ (που δεν το νομίζω) και ήταν ζωντανός (που είμαι σίγουρος ότι δεν) θα ξεκαρδιζόταν με αυτόν τον αιματηρό, απροκάλυπτα χαβαλεδιάρικο και έξυπνα πουτανιάρικο φόρο τιμής στα b movies και την αρσενική βυζολατρεία. Σε μια παραλίμνια κωμόπολη, της οποίας η μεγάλη τουριστική ατραξιόν είναι ο ετήσιος διαγωνισμός μπικίνι, υποβρύχιος σεισμός απελευθερώνει δολοφονικά, προϊστορικά πιράνχα που αψηφούν τον κίνδυνο δηλητηρίασης από  την υπερσυσωρευμένη σιλικόνη και αιματοκυλίζουν τους λουόμενους.

Κι ενώ από τη μία ο Αζά, υπερθεματίζει στην οπτική πανδαισία γυναικείων μαστών προς αρσενική τέρψη, από την άλλη, δίνει τον χαρακτήρα του ήρωα σε δυναμική γυναίκα σερίφη, και δεν διστάζει, με φεμινιστική εκδίκηση να εκσφενδονίσει τρισδιάστατα στα μάτια του ερεθισμένου κοινού του, πετσοκομμένο φαλλό, κόβοντας του κυριολεκτικά τη χαρά.

Ο Γάλλος Αζά, βουτάει στα αιματοβαμμένα νερά, χωρίς ίχνος συγκράτησης, δημιουργώντας σκηνές ανθολογίας για τους οπαδούς του είδους, δεν ξεχνάει (και δεν νιώθει την παραμικρή κόμπλα) ούτε στιγμή πως γυρνάει b movie, και μεταχειρίζεται ξεδιάντροπα χορταστικά την τρισδιάστατη τεχνολογία, μολονότι η ταινία γυρίστηκε δισδιάστατη αλλά έχοντας εξ’ αρχής στο μυαλό τους οι δημιουργοί την τρισδιάστατη μετατροπή της. Στο ρόλο της σερίφισσας, η χαμένη Ελίζαμπεθ Σου, του θρυλικού «Αφήνοντας το Λας Βέγκας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης