Μεγάλο πάρτι με την Dj Miss XV στο Bookabar

vasoula_main31

Ένα μοναδικό event που διοραγνώνεται στο γνωστό μπαρ, στο Μαρούσι

Φωτιά στα... decks του Bookabar βάζει το βράδυ του Σαββάτου η μοναδική Dj Miss XV (Βάσω Ξυροτήρη), σε ένα μοναδικό event, που διοργανώνεται στο γνωστό μπαρ, στο Μαρούσι (Αγ. Κωνσταντίνου 50).

Το μεγάλο πάρτι θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις, μία καταπληκτική ατμόσφαιρα, παρουσίες... για όλα τα γούστα και το μοναδικό ρυθμό που προσδίδει με τη μουσική της η Dj Miss XV.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

family-run

Το 1ο αθλητικό φεστιβάλ αφιερωμένο στην οικογένεια ξεκίνησε με το «Family Olympics» που έδωσε τη δυνατότητα σε μαθητές και τους γονείς τους να βιώσουν την εμπειρία των Ολυμπιακών Αθλημάτων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στη Νέα Παραλία

ilia1

 Οι αρχαιολόγοι βρήκαν έναν οπτόπλινθο, μια πλίθα από πηλό, ψημένη στο καμίνι, διαστάσεων 22×22×4,5 εκ., η οποία φέρει στην μια όψη το αποτύπωμα του αριστερού πέλματος μικρού παιδιού, ηλικίας ως 6 ετών. Η ηλικία του παιδιού εκτιμήθηκε βάσει του μεγέθους του πέλματος. Οι αρχαιολόγοι χρονολογούν το συγκεκριμένο εύρημα στο 2ο αιώνα μ.Χ.

ipiros-taxi-1

Ο σκηνοθέτης της παράστασης Αντώνης Τσάβαλος φιλοδοξεί να προσφέρει σε όσους βρεθούν στις 3 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο τον καρπό της Ηπειρώτικης γης που είναι μια ωφέλιμη και πλούσια πνευματική τροφή.