Ο Πειραιάς γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας

Ο  Πειραιάς γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας

Με την ευκαιρία της Ευρωπαικής Ημέρας Θάλασσας, ο Πειραιάς γιορτάζει και εμείς συμμετέχουμε με μια μεγάλη και ανανεωμένη με νέες απόψεις φωτογραφική έκθεση.

Ο "Περίπλους των ελληνικών σκαριών" γυρίζει στο φυσικό του περιβάλλον το Λιμάνι, υπό την αιγίδα και την αμέριστη στήριξη του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και των ανθρώπων του, στον μοναδικό χώρο της Πέτρινης Αποθήκης της Πολιτιστικής Ακτής Πειραιά.

Σας περιμένουμε με χαρά να συναντηθούμε όλοι στην αρχή αυτού του ταξιδιού, την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας Τετάρτη 20 Μαΐου στις 7:30 το απόγευμα.  

Η έκθεση θα διαρκέσει όλες τις μέρες των εκδηλώσεων, μέχρι τη Κυριακή 31 Μαΐου 2015 και θα λειτουργεί καθημερινά τα απογεύματα 5:30 με 8:30 και τα Σαββατοκύριακα "Πάμε Πειραιά" από τις 11:00 το πρωί.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε και εδώ:
http://photography.atheo.eu/the-journey--the-port-of-piraeus.html


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

dogs8

Το “Isle of Dogs” (“Τον νησί των σκύλων”) του Γουές Άντερσον διαβάζεται και ως I Love Dogs (αγαπώ τα σκυλιά). Θα μπορούσε να είναι «Αγαπώ τα σκυλιά ΚΑΙ την Ιαπωνία». Γιατί ο Γουές Άντερσον εδώ παντρεύει δυο από τις εμμονές του σε πολλαπλούς φόρους τιμής και στα τετράποδα φιλαράκια μας αλλά και στη γιαπωνέζικη κουλτούρα.