Ο Πειραιάς γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας

Ο  Πειραιάς γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας

Με την ευκαιρία της Ευρωπαικής Ημέρας Θάλασσας, ο Πειραιάς γιορτάζει και εμείς συμμετέχουμε με μια μεγάλη και ανανεωμένη με νέες απόψεις φωτογραφική έκθεση.

Ο "Περίπλους των ελληνικών σκαριών" γυρίζει στο φυσικό του περιβάλλον το Λιμάνι, υπό την αιγίδα και την αμέριστη στήριξη του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και των ανθρώπων του, στον μοναδικό χώρο της Πέτρινης Αποθήκης της Πολιτιστικής Ακτής Πειραιά.

Σας περιμένουμε με χαρά να συναντηθούμε όλοι στην αρχή αυτού του ταξιδιού, την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας Τετάρτη 20 Μαΐου στις 7:30 το απόγευμα.  

Η έκθεση θα διαρκέσει όλες τις μέρες των εκδηλώσεων, μέχρι τη Κυριακή 31 Μαΐου 2015 και θα λειτουργεί καθημερινά τα απογεύματα 5:30 με 8:30 και τα Σαββατοκύριακα "Πάμε Πειραιά" από τις 11:00 το πρωί.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε και εδώ:
http://photography.atheo.eu/the-journey--the-port-of-piraeus.html


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

joker

Σε βίντεο στο Instagram, ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς εμφανίζει το Φίνιξ με το σαρδόνιο χαμόγελο του πιο αγαπημένου «κακού» των κόμιξ, ενω στο πρόσωπό του αναβοσβήνει το κατάλευκο πρόσωπο με το σατανικό γέλιο

family-run

Το 1ο αθλητικό φεστιβάλ αφιερωμένο στην οικογένεια ξεκίνησε με το «Family Olympics» που έδωσε τη δυνατότητα σε μαθητές και τους γονείς τους να βιώσουν την εμπειρία των Ολυμπιακών Αθλημάτων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στη Νέα Παραλία