Unbroken: «Kλέβει» τις εντυπώσεις το τρέιλερ της νέας ταινίας της Angelina Jolie

Unbroken: «Kλέβει» τις εντυπώσεις το τρέιλερ της νέας ταινίας της Angelina Jolie

Ενθουσιάζει η Angelina Jolie ως σκηνοθέτις

Unbroken: «Kλέβει» τις εντυπώσεις το τρέιλερ της νέας ταινίας της Angelina Jolie
Το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «Unbroken» της Αngelina Jolie κυκλοφόρησε και οι πρώτες εικόνες του φιλμ εξέπληξαν ευχάριστα τους κριτικούς κινηματογράφου που στοιχιματίζουν για μία υποψηφιότητα της χολιγουντιανής σταρ, στα βραβεία Όσκαρ.

Κλείσιμο

Η 39χρονη Jolie στο δεύτερο φιλμ της, διηγείται την συναρπαστική ιστορία του Λούις Ζαμπερίνι, του ήρωα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που έτρεξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936
μπροστά στον Χίτλερ, επέζησε από πτώση αεροπλάνου μένοντας 47 ημέρες σε μία σχεδία και αιχμάλωτίστηκε από Ιάπωνες σε στρατόπεδο συγκέντρωσης πολέμου. Ο Ζαμπερίνι, δεν πρόλαβε να δει την ζωή του στη μεγάλη οθόνη, αφού «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών, πριν μία εβδομάδα, στις 4 Ιουλίου. Ο Βρετανός ηθοποιός  Jack O'Connell κρατάει στην ταινία τον πρωταγωνιστικό ρόλο και καλείται να μην «σπάσει» μπροστά στις δυσκολίες που θα συναντήσει.


Η ταινία της «Unbroken» που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο στις αίθουσες, βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Λόρα Χίλενμπραντ



Στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο έγινε ιπτάμενος της αμερικανικής ΠΑ και την άνοιξη του 1943 το αεροπλάνο που πετούσε σε αποστολή  διάσωσης έκανε αναγκαστική προσθαλάσσωση από βλάβη κινητήρα. Παρότι το αεροσκάφος βυθίστηκε, ο Ζαμπερίνι κατάφερε να βγει στην επιφάνεια, ένωσε δύο σωσίβιες λέμβους σώζοντας και άλλους αεροπόρους. Επειτα από ενάμιση μήνα στον ωκεανό τους περισυνέλεξε πολεμικό της Ιαπωνίας όπου και κατέληξε σε στρατόπεδο αιχμαλώτων κοντά στο Τόκιο. Άντεξε στις απάνθρωπες  συνθήκες του στρατοπέδου συγκέντρωσης αιχμαλώτων πολέμου και επέστρεψε με τιμές ήρωα στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης