«Ο Σημαδεμένος»: Επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη

«Ο Σημαδεμένος»: Επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη

Ο Χιλιανός σκηνοθέτης του «Νο», Πάμπλο Λαραΐν, καλείται να αναμετρηθεί με έναν από τους πιο διάσημους κινηματογραφικούς ήρωες!

«Ο Σημαδεμένος»: Επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη
Τρίτο ριμέικ για τον «Σημαδεμένο», του διάσημου κινηματογραφικού ήρωα που πρωτοεμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη το 1932- ως Ιταλοαμερικανός γκάνγκστερ -
στην ομότιτλη ταινία των Χάουαρντ Χοκς και Ρίτσαρντ Ρόσον.

Χρειάστηκε να περάσουν 50 χρόνια για να γυριστεί -το 1983- το δεύτερο ριμέικ της ταινίας, σε σκηνοθεσία του Μπράιαν Ντε Πάλμα και σενάριο του Όλιβερ Στόουν που έκανε σταρ τον Αλ Πατσίνο! Στην εκδοχή του 1983, ο «Σημαδεμένος» ακούει στο όνομα Τόνι Μοντάνα και είναι ένας Κουβανός πρόσφυγας, που φτάνει το 1980 στο Μαϊάμι και γίνεται βαρώνος στο καρτέλ ναρκωτικών.

Στο νέο ριμέικ, ο χιλιανός σκηνοθέτης του «Νο», Πάμπλο Λαραΐν καλείται να αναμετρηθεί με τον κινηματογραφικό ήρωα που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ως ένας Μεξικανός- αυτή τη φορά- μετανάστης στις Η.Π.Α που θα κυνηγήσει το δικό του όνειρο στον υπόκοσμο του σύγχρονου Λος Αντζελες. Οι παραγωγοί του τρίτου «Σημαδεμένου» ψάχνουν τον πρωταγωνιστή της ταινίας ανάμεσα σε λατινικής καταγωγής ηθοποιούς ενώ δεν έχουν καταλήξει ακόμα αν για τον ρόλο θέλουν έναν ήδη αναγνωρισμένο ηθοποιό ή κάποιον εντελώς άγνωστο που θα κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με την ταινία.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης