Το θέατρο του Νέου Κόσμου κοντά στον εργαζόμενο του Θέματος που έχασε το μάτι του

Το θέατρο του Νέου Κόσμου κοντά στον εργαζόμενο του Θέματος που έχασε το μάτι του

Μια παράσταση με τη Στεφανία Γουλιώτη και τον Μάκη Παπαδημητρίου, της οποίας όλα τα έσοδα θα δοθούν για την κάλυψη μέρους των εξόδων του διαδηλωτή και εργαζόμενου του Θέματος που έχασε το μάτι του από ευθεία βολή δακρυγόνου από άνδρα της αστυνομίας.

Το θέατρο του Νέου Κόσμου κοντά στον εργαζόμενο του Θέματος που έχασε το μάτι του
Στο δελτίο τύπου το Θέατρο αναφέρει: «Τα γεγονότα που ακολούθησαν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Στα “απόνερα” (η έκφραση χρησιμοποιήθηκε από κρατικά χείλη) των μαχητικών διαδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, υπήρξε και το τραγικό γεγονός της απώλειας της όρασης ενός διαδηλωτή, του Γαβριήλ Α., που έχασε το μάτι του από ευθεία βολή δακρυγόνου από άνδρα των ΜΑΤ».

Την Κυριακή 8/12 λοιπόν, στο θέατρο του Νέου Κόσμου η παράσταση “Αστερισμοί” θα διαθέσει όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια για την κάλυψη μέρους των ιατρικών εξόδων του Γαβριήλ Α.

Κλείσιμο

Η παράσταση -που είδαμε εχθές στο Θέατρο του Νέου Κόσμου- είναι μια πολύπλευρη σκιαγράφηση της ερωτικής σχέσης δύο ανθρώπων, τονίζοντας την σημασία του τυχαίου αλλά και τις θεωρίες περί πολλαπλής πραγματικότητας.

Το σκηνικό περιβάλλον του Παντελή Μάκκα και ο φωτισμός του Σάκη Μπιρμπίλη, δημιουργούν μια ατμοσφαιρικά διαστημική αίσθηση. Η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου μεστή και εναλλασόμενη και η ερμηνεία του Μάκη Παπαδημητρίου εξαιρετική. Μια παράσταση για την τύχη, την υγεία, την σχέση και τις πολλαπλές εκδοχές που μπορεί να έχει ένα συμβάν στη ζωή μας.

Αυτή την Κυριακή 8/12 η παράσταση για τον Γαβριήλ Α.

Το εισιτήριο θα έχει γενική είσοδο 12 ευρώ και η παράσταση θα ξεκινήσει στις 21:15.

Τηλ. Κρατήσεων 2109212900

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης