«Όμορφη Πόλη»: Η μουσικοθεατρική παράσταση - αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη ολοκληρώνει τον κύκλο της στο Ηρώδειο

«Όμορφη Πόλη»: Η μουσικοθεατρική παράσταση - αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη ολοκληρώνει τον κύκλο της στο Ηρώδειο

Ποιοι ερμηνευτές και ηθοποιοί θα συμμετάσχουν

«Όμορφη Πόλη»: Η μουσικοθεατρική παράσταση - αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη ολοκληρώνει τον κύκλο της στο Ηρώδειο
Όσοι δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τον χειμώνα την μουσικοθεατρική παράσταση – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη «Όμορφη Πόλη», με την υπογραφή του Γιώργου Βάλαρη, έχουν μια τελευταία ευκαιρία καθώς θα παρουσιαστεί στις 28 Σεπτεμβρίου, για μία μόνο βραδιά στο Ηρώδειο, με ερμηνευτές τη Μαρία Φαραντούρη, τον Μανώλη Μητσιά, τη Μάρθα Φριτζήλα και τον Γιάννη Διονυσίου.

Ως λαϊκή τραγωδία πλημμυρισμένη από πρωταρχικά συναισθήματα η «Όμορφη Πόλη» ενώνει τον μύθο, τον ποιητικό λόγο και τις μελωδίες δημιουργώντας μια σύγχρονη ωδή στο διαχρονικό και πολυδιάστατο έργο του Μίκη, μέσα από μία νέα καλλιτεχνική σύνθεση κορυφαίων ερμηνευτών ειδικά διαμορφωμένη για την μαγική σκηνή του Ηρωδείου.

Τους ερμηνευτές της παράστασης θα πλαισιώνουν δύο αξιόλογοι ηθοποιοί, η Λυδία Κονιόρδου και ο Μιχάλης Σαράντης αλλά και οι χορευτές Φαίδρα Νταϊόγλου και Κωστής Τσιαμάγκας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης