Άννα Ανδριανού: Κυκλοφορεί το νέο της μυθιστόρημα «Φυλάξου αν μ’αγαπάς»

Άννα Ανδριανού: Κυκλοφορεί το νέο της μυθιστόρημα «Φυλάξου αν μ’αγαπάς»

Ένα ερωτικό, ψυχολογικό θρίλερ με καταιγιστική δράση

Anna_Adrianou_2
Tο δεύτερo μυθιστόρημα της γνωστής ηθοποιού Άννας Αδριανού, με τίτλο «Φυλάξου αν μ’αγαπάς», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη. Πρόκειται για ένα ερωτικό, ψυχολογικό θρίλερ με καταιγιστική δράση και απρόοπτες ανατροπές που διαδραματίζεται σε δυο ηπείρους.

Anna_Adrianou_book


Ένας απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα σε δυο ξένους, γίνεται μια περιπέτεια που απειλεί την ζωή τους και τους αλλάζει βαθιά, ωριμάζοντας τους. Η Ράνια, η ηρωίδα του βιβλίου, είναι μια τριαντάχρονη γυναίκα που προσπαθεί να βγάλει τον έρωτα από την ζωή της, λόγω των αποτυχημένων σχέσεων που την τραυμάτισαν βαθιά. Όταν όμως γνωρίζει τον μοιραίο άντρα που κατέστρεψε την καλύτερη της φίλη, αποφασίζει να τον κατακτήσει και να τον τιμωρήσει για όσα έκανε. Και στο πρόσωπό του να εκδικηθεί όσους πλήγωσαν και την ίδια. Όμως δεν έχει ιδέα ότι πλησιάζοντας τον, μπλέκει σε μια περιπέτεια, που θα την οδηγήσει στα άκρα, αλλάζοντας και απειλώντας την ίδια της την ζωή, αφού ο άνθρωπος αυτός, κρύβει ένα απίστευτο μυστικό, που όποιος το μάθει, κινδυνεύει.

Κλείσιμο
Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, όταν ο έρωτας παρασύρει και τους δυο, πέρα από κάθε επιτρεπόμενο όριο. Πώς γίνεται να ζήσουν μαζί μια γυναίκα που έχει απαγορευτικό σχέσης μέσα της, με έναν άντρα που έχει απαγορευτικό σχέσης από τις συνθήκες του, μιας και από χρόνια η ζωή του δεν του ανήκει πια;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης