Εικαστικός περίπατος στις γκαλερί της Αθήνα

Εικαστικός περίπατος στις γκαλερί της Αθήνα

Θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε 37 αίθουσες Τέχνης

Gallery_Walk
Μια ενδιαφέρουσα βόλτα στις γκαλερί της Αθήνας διοργανώνει την Πέμπτη 12  και την Παρασκευή 13 Μαΐου, τo Athens Culture Net του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ) και την Αrt Αthina. Το «Gallery Walk», όπως τιτλοφορείται η δράση, θα περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές εικαστικές στάσεις.
Κάτοικοι και επισκέπτες της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν δύο συναρπαστικές βραδιές εικαστικών περιπάτων, μέσα από τις οποίες θα γνωρίσουν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονης, ελληνικής αλλά και διεθνούς δημιουργίας, θα δουν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, κεραμικών, video-art, performance, εγκαταστάσεις. 
Συνολικά 37 αίθουσες Τέχνης θα παραμείνουν για δύο μέρες ανοιχτές μέχρι τις 8 το βράδυ, για να υποδεχτούν το κοινό. Πολλές από αυτές, θα εγκαινιάσουν νέες εκθέσεις, ενώ σε κάποιες άλλες γκαλερί οι καλλιτέχνες θα βρίσκονται εκεί για έναν ανοιχτό διάλογο με τους επισκέπτες.  
Στο φετινό Gallery Walk συμμετέχει και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) με 5 σημαντικές εκθέσεις στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, στο Πολιτιστικό κέντρο Μελίνα και στο Φουαγιέ του Θεάτρου Ολύμπια.
Κλείσιμο
Η συμμετοχή για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης