Ο Σωκράτης Μάλαμας παρατείνει τις εμφανίσεις του στην «Ακτή Πειραιώς»
Δείτε τις νέες ημερομηνίες που προστέθηκαν
Ο Σωκράτης Μάλαμαςεπιβεβαιώνει κάθε φορά τον ισχυρό δεσμό που έχει με το κοινό που τον παρακολουθεί φανατικά. Και φέτος η ανταπόκριση του κόσμου στην μουσική του παράσταση στην «Ακτή Πειραιώς» ήταν τεράστια γι' αυτό και αποφάσισε να παρατείνει τις ζωντανές εμφανίσεις του.
Έτσι λοιπόν θα βρίσκεται στη σκηνή για τρεις επιπλέον βραδιές, στις 25 Δεκεμβρίου και στις 8 και 15 Ιανουαρίου. Μαζί με την κιθάρα του και τα τραγούδια της δισκογραφίας του, θα συνεχίζει να δίνει άλλη μουσική διάσταση στα χειμωνιάτικα Σαββατόβραδα.
Συνοδοιπόροι του, θα είναι οι αγαπημένοι φίλοι – συνεργάτες τουΙουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, Δημήτρης Λάππας στην κιθάρα, στο λαούτο και στο μπουζούκι, Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα και Αποστόλης Γιάγκος στα πλήκτρα.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.