Μόνικα Μπελούτσι: Ανέβηκε στην σκηνή του Ηρωδείου ως Μαρία Κάλλας - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Μόνικα Μπελούτσι: Ανέβηκε στην σκηνή του Ηρωδείου ως Μαρία Κάλλας - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Στην πρώτη της εμφάνιση στο Ηρώδειο, σε μια παράσταση βασισμένη σε αδημοσίευτα κείμενα και επιστολές της Μαρίας Κάλλας, η Ιταλίδα σταρ «κατέκτησε» το αθηναϊκό θεατρόφιλο κοινό

monica-02
«Μάγεψε» το αθηναϊκό θεατρόφιλο κοινό η Μόνικα Μπελούτσι, στην πρώτη της εμφάνιση στο Ηρώδειο, σε μια παράσταση βασισμένη σε αδημοσίευτα κείμενα και επιστολές της Μαρίας Κάλλας.

Η παράσταση «Επιστολές και Αναμνήσεις», σε σκηνοθεσία Τομ Βολφ, ξεκίνησε με μία Ουβερτούρα από την Καμεράτα υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου.

Έναν χρόνο μετά την αναβολή της πολυαναμενόμενης sold out εμφάνισής της στην Αθήνα, η αιθέρια Μόνικα Μπελούτσι, μία από τις διασημότερες και ωραιότερες σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου, ανέβηκε στην σκηνή, ντυμένη με μαύρη διαφάνεια, για την πρώτη από τις τρεις παραστάσεις (21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου) με επιστολές και αναμνήσεις της σπουδαίας Ελληνίδας σοπράνο.




Η αισθαντική ερμηνεία της Μπελούτσι πάνω στα αδημοσίευτα κείμενα της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και συνεχίστηκε με μια μια sold out περιοδεία, όπου και αν ανέβηκε.

monica-0
monica-1
monica-2
monica-3


Ειδήσεις σήμερα:

Efood: Το Cambridge, η «χρυσή» ιδέα και ο ψηφιακός ακτιβισμός

Πόλα Τζόουνς: Γιατί η «κατήγορος» του Μπιλ Κλίντον τα βάζει τώρα με τη Μόνικα Λεβίνσκι

Τομ Φορντ: Πέθανε ο 72χρονος σύζυγος του - Ήταν μαζί τα τελευταία 35 χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης