Amy Winehouse: Νέο ντοκιμαντέρ με ακυκλοφόρητο υλικό ετοιμάζει η μητέρα της

Amy Winehouse: Νέο ντοκιμαντέρ με ακυκλοφόρητο υλικό ετοιμάζει η μητέρα της

Η μητέρα της Amy Winehouse κυκλοφορεί μέσω του BBC ντοκιμαντέρ με ακυκλοφόρητο υλικό από τη ζωή της για την συμπλήρωση 10 ετών από το θάνατο της

amy

Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατο της, η μητέρα της Amy Winehouse αποφάσισε να την τιμήσει κυκλοφορώντας ένα νέο ντοκιμαντέρ με ακυκλοφόρητο υλικό μέσω του BBC, που θα αφηγείται τη ζωή της. Η ταινία με τον τίτλο «Amy Winehouse: 10 Years On» θα παρουσιάζει πτυχές της καριέρας και της ζωής της τραγουδίστριας μέσα από την οπτική της μητέρας της, Janis Winehouse


Η μητέρα της, που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας από το 2003, αποφάσισε να κάνει αυτή την πολύ προσωπική αφήγηση, αφού όπως ανέφερε το BBC «η ασθένεια απειλεί να της αφαιρέσει τις αναμνήσεις, που έχει από την Amy». Επίσης η ίδια υποστηρίζει: «Δεν νιώθω ότι ο κόσμος ήξερε την αληθινή Amy, αυτή που μεγάλωσα εγώ, και χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να μοιραστώ με τον κόσμο πράγματα σχετικά με τις ρίζες της και το ποια αλήθεια ήταν».

amy_mum

Παρόμοιο ντοκιμαντέρ για την ζωή της Amy Winehouse  είχε κυκλοφορήσει  και το 2015. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Asif Kapadia και ενώ απέσπασε πολύ καλές κριτικές και κέρδισε μάλιστα το Όσκαρ για το Καλύτερο Ντοκιμαντέρ, ο πατέρας της Amy ήταν αντίθετος με τα όσα πρόβαλλε και το χαρακτήρισε «παραπλανητικό» και «μη ισορροπημένο», καθώς θεωρεί ότι «αμαύρωσε την εικόνα της».

Amy | Official Trailer HD | A24
Κλείσιμο


Το νέο ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει δείχνει να είναι πολλά υποσχόμενο. Πέρα από την αφήγηση και τα στιγμιότυπα για τη ζωή της εκλιπούσας τραγουδίστριας, που πέθανε από δηλητηρίαση λόγω αλκόολ τον Ιούλιο του 2011 σε ηλικία 27 ετών, θα προβληθούν εξομολογήσεις από φίλους της και από μέλη της οικογένειάς της.

Σε επίσημη ανακοίνωση του BBC αναφέρεται: «Το “Amy Winehouse: 10 Years On” είναι ένα εορταστικό και πολύ προσωπικό προφίλ για ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά ταλέντα που έχουν περάσει ποτέ από το Ηνωμένο Βασίλειο. Έκτος από μια ματιά στην μουσική της ιδιοφυία- μέσα από σπάνιες και ακυκλοφόρητες παραστάσεις της- το ντοκιμαντέρ θα προσφέρει επίσης μια διαφορετική ερμηνεία στην κρατούσα αφήγηση σχετικά με την άνοδο και την πτώση της, μέσω αφηγήσεων αυτών που την ήξεραν καλύτερα».

Η παιδική φίλη της Amy Winehouse, Juliette Ashby, μιλάει στο BBC: «Νομίζω ότι είναι ένα υπέροχο πράγμα αυτό που κάνει η μαμά της για αυτήν. Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας σαν αυτήν. Και δεν θα υπάρξει ποτέ κανένας σαν αυτήν».

juliet_ashby



Ειδήσεις σήμερα:


Μαίρη Μάτσα: «Δεν θα φύγεις ποτέ κορίτσι όμορφο»

Ορκισμένος «playboy» ο Σέρχιο Αγουέρο: Τα καυτά μοντέλα, οι ριάλιτι σταρ και η κόρη του Μαραντόνα

H Hailey Bieber εξηγεί γιατί διέγραψε το λογαριασμό της στο Twitter - Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης