Ελευθερία Αρβανιτάκη - Γιάννης Κότσιρας ξανά μαζί

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Γιάννης Κότσιρας ξανά μαζί

Σε μια μεγάλη, καθιστή συναυλία,  στο ΟΑΚΑ

Αρβανιτακη_-_Κοτσιρας
Η πρώτη ανακοίνωση της συνεργασίας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη  και του Γιάννη Κότσιρα, το φθινόπωρο του 2018, έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Τώρα, δύο χρόνια αργότερα οι δυο δημοφιλείς καλλιτέχνες κλείνουν ένα νέο μουσικό ραντεβού με το κοινό, στις 16 Σεπτεμβρίου στο OAKA Open Air.

Η αρχή της συνεργασίας τους έγινε στη σκηνή της «Ακτής Πειραιώς» στην Αθήνα και συνεχίστηκε με μια μεγάλη περιοδεία στην Ελλάδα και την Κύπρο, για να καταλήξει στο «Stage» της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Νοέμβριο. Πάνω από 60.000 θεατές παρακολούθησαν τις κοινές τους εμφανίσεις τραγουδώντας μαζί τους κομμάτια αγαπημένα και διαχρονικά. Ανάμεσά τους και το ντουέτο τους «Δυο ζωές» που έπαιξε δυνατά στα ραδιόφωνα όλης της χώρας. 

Ελευθερία Αρβανιτάκη & Γιάννης Κότσιρας - Δυο Ζωές - Official Music Video

Κλείσιμο
Την ίδια μαγεία θα κουβαλά και η μεγάλη συναυλία που θα δώσουν στο ΟΑΚΑ το πρόγραμμα της οποίας θα είναι εμπλουτισμένο με κάποια από τα καινούρια τραγούδια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη από την νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τα μεγάλα ταξίδια», σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Λήδας Ρουμάνη, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβρη - με τις «Μνήμες» και το «Κι εγώ που έλεγα» να έχουν ήδη κερδίσει τις καρδιές του κοινού από το πρώτο τους άκουσμα – καθώς και κάποια από τα νέα τραγούδια του  Γιάννη Κότσιρα όπως τα ήδη αγαπημένα «Έρωτας ή τίποτα”» (μουσική – στίχοι Γιώργος Καραδήμος), «Καρδιά  μου» και «Την αμαρτία μου τη λέω» από την επερχόμενη νέα δισκογραφική του δουλειά.

Ειδήσεις σήμερα

Κοντά στο «φράγμα» των 300 οι νοσηλευόμενοι με Covid-19 στα νοσοκομεία αναφοράς

Λήστεψαν μαθήτρια ενώ έκανε μάθημα μέσω Zoom στον Ισημερινό - Δείτε βίντεο

Σύγκρουση Μητσοτάκη -Τσίπρα για την πανδημία με επίκεντρο την οικονομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης