Ξεκινώντας ένα καλοκαίρι γεμάτο αναμονές και ελπίδες, ο καθένας μας σκέφτεται και θυμάται τις ανέμελες στιγμές του θερινού σινεμά, της γειτονιάς του, του νησιού η και του χωριού του, στις διακοπές και στην αυγουστιάτικη πόλη του. Το θερινό σινεμάείναι μέρος της κουλτούρας μας. Είναι το καλοκαιρινό μας στέκι, εκεί που αγαπήσαμε για πάντα τους ήρωες μας, τους φίλους μας, την τυρόπιτα μας.
Η Παυλίνα Βουλγαράκη διάλεξε αυτό το μαγικό μέρος, τα θερινά σινεμά της καρδιάς μας, στην Σαρωνίδα, αλλά και στο Λαύριο, για να μας δείξει την δική της ταινία, μέσα από μουσικές δικές της, αλλά και αγαπημένες άλλων δημιουργών. Μία μουσική βόλτα στις γειτονιές και τους «κήπους» μίας δικής μας πόλης.
Έτσι λοιπόν την Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ. θα τραγουδήσει στον Κινηματογράφο Τριανόν στην Σαρωνίδα και την Δευτέρα 17 Αυγούστου στον κινηματογράφος Τα Χρόνια της Αθωότητας CINEMAX, στο Λαύριο.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.