Τι «παίζει» σήμερα;

Προτάσεις για θέατρο, μουσική και κινηματογράφο

Το_ταβλι

Ο Iεροκλής Μιχαηλίδης και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε μια παρτίδα δεξιοτεχνίας, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη, παρουσιάζουν Το τάβλι, του Δημήτρη Κεχαΐδη. Δημοτικό θέατρο Άλσους Ηλιούπολης Δ. Κιντής.


Μετά από αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, η τραγουδίστρια/τραγουδοποιό Ειρήνη Σκυλακάκη επέστρεψε εδώ και λίγους μήνες στην Ελλάδα και ετοιμάζεται για ένα ιδιαίτερα ατμοφαιρικό live session με το trio project της. Ταράτσα του Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι.

«Μένουμε… ταπί» :Η Ελένη Γερασιμίδου, ο Αντώνης Ξένος, η Αγγελική Ξένου και ο Ανδρέας Βελέντζας αλλάζουν ρόλους και προσωπεία στην εποχή του κορονοϊού και της καραντίνας σε μία πολιτικοκοινωνική επιθεώρηση με άφθονο γέλιο και αιχμηρή διάθεση για όσα παράλογα και τραγελαφικά ζούμε. Από Κοινού Θέατρο, Ευπατριδών 4, Γκάζι (στάση μετρό: Κεραμεικός).

Προβολή της μικρού μήκους ταινίας Filmbücher (1986) του Harun Farocki και της μεσαίου μήκους Room 666 (1982) του Wim Wenders, στο πλαίσιο των συνοδευτικών εκδηλώσεων του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου. Goethe-Institut Athens (αίθριο), Ομήρου 14-16, Αθήνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκίνηση στην πρόβα στο σπίτι του Θάνου Μικρούτσικου με τα παιδιά του στο πιάνο - Δείτε φωτογραφίες

Η Σπείρα του Έρωτα»: Οι σταθμοί της περιοδείας της νέας θεατρικής παράστασης

Οι εναλλακτικές «Βάκχες» βγαίνουν σε περιοδεία











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης