Ολα τα νέα αυτοκίνητα που ΘΑ βλέπαμε στην Εκθεση της Γενεύης (Συνεχής ενημέρωση)

Ολα τα νέα αυτοκίνητα που ΘΑ βλέπαμε στην Εκθεση της Γενεύης (Συνεχής ενημέρωση)

Μπορεί ο κορωνοϊός να οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία στην ακύρωση του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης, όμως εμείς σας παρουσιάζουμε όλα τα νέα μοντέλα που θα βλέπαμε εκεί. 

Geneva-2020-1000
Η 90η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα μείνει στην ιστορία ως η πρώτη που ακυρώθηκε για κάποιον σοβαρό ιατρικό λόγο, αφού φοβούμενες την εξάπλωση του κορωνοϊού, οι αρχές της Ελβετίας αποφάσισαν να απαγορεύσουν μέχρι τις 15 Μαρτίου τις εκδηλώσεις άνω των 1.000 ατόμων στη χώρα – μεταξύ των οποίων φυσικά βρίσκεται και η μεγαλύτερη Έκθεση Αυτοκινήτου της χρονιάς.

Το οικονομικό χτύπημα για τις αυτοκινητοβιομηχανίες που θα έπαιρναν μέρος είναι μεγάλο, αφού η ακύρωση ανακοινώθηκε πραγματικά την τελευταία στιγμή και με τα περισσότερα περίπτερα να έχουν ήδη στηθεί, περιμένοντας τους χιλιάδες δημοσιογράφους και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης να δουν τα νέα μοντέλα.


Παρά πάντως την ακύρωση του φετινού Σαλονιού της Γενεύης οι εταιρείες προχωρούν έστω και ψηφιακά, κανονικά στο πρόγραμμά τους και παρουσιάζουν όλα τα νέα μοντέλα που θα βλέπαμε εκεί. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα αυτά τα νέα αυτοκίνητα –παραγωγής και πρωτότυπα– που παρουσιάζονται σήμερα, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται άκρως σημαντικά αυτοκίνητα και για την ελληνική αγορά.



ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ, ΣΤΟ NEWSAUTO.GR - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης