Το πρώτο video της νέας Mercedes GLK

Το πρώτο video της νέας Mercedes GLK

Η βελτιωμένη έκδοση της GLK θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο περίπτερο της Mercedes-Benz στη έκθεση αυτοκινήτων της Νέας Υόρκης. Σχεδιαστικά το νέο μοντέλο έχει καινούριο εμπρός προφυλακτήρα, νέα φωτιστικά σώματα με λάμπες LED, διαφορετικούς προβολείς ομίχλης, καινούριες ζάντες αλουμινίου και νέα...

Το πρώτο video της νέας Mercedes GLK
Η βελτιωμένη έκδοση της GLK θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο περίπτερο της Mercedes-Benz στη έκθεση αυτοκινήτων της Νέας Υόρκης. Σχεδιαστικά το νέο μοντέλο έχει καινούριο εμπρός προφυλακτήρα, νέα φωτιστικά σώματα με λάμπες LED, διαφορετικούς προβολείς ομίχλης, καινούριες ζάντες αλουμινίου και νέα πίσω φωτιστικά σώματα.
Όσοι επιλέξουν το προαιρετικό σπορ πακέτο εξωτερικής αναβάθμισης AMG θα δώσουν ακόμη πιο ξεχωριστή εμφάνιση στο αυτοκίνητό τους και παράλληλα θα επωφεληθούν από την σπορ ανάρτηση που συνοδεύει το πακέτο.
Η πιο σημαντική είδηση ωστόσο είναι το είσοδος στην γκάμα της GLK ενός νέου πετρελαιοκινητήρα 2,1 lt στην έκδοση GLK250 Bluetec 4Matic από το 2013. Το σύνολο αυτό αποδίδει 204 PS κι έχει μέγιστη ροπή 51,0 kgm.
Επίσης, ο κινητήρας 3.5 V6 της GLK350 παρουσιάζεται με αυξημένη ισχύ κατά 34 PS (συνολικά αποδίδει 306 PS).
Κλείσιμο
Οι πωλήσεις της αναβαθμισμένης Mercedes-Benz GLK θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης