Η νέα Mercedes ML 63 AMG

Η νέα Mercedes ML 63 AMG

Τη νέα έκδοση της M-Class AMG παρουσίασαν οι άνθρωποι της Mercedes-Benz, διαψεύδοντας τις φήμες για παύση της παραγωγής του συγκεκριμένου μοντέλου. Το ανανεωμένο μοντέλο φοράει το νέο κινητήρα 5.5 V8 Biturbo των Γερμανών. Αυτό το σύνολο αποδίδει...

Η νέα Mercedes ML 63 AMG
Τη νέα έκδοση της M-Class AMG παρουσίασαν οι άνθρωποι της Mercedes-Benz, διαψεύδοντας τις φήμες για παύση της παραγωγής του συγκεκριμένου μοντέλου.
Το ανανεωμένο μοντέλο φοράει το νέο κινητήρα 5.5 V8 Biturbo των Γερμανών. Αυτό το σύνολο αποδίδει 518 PS, έχει μέγιστη ροπή 71,4 kgm και χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις στο θηριώδες SUV: 0-100 km/h σε 4,7 sec, τελική ταχύτητα που περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.
Για όσους επιθυμούν ακόμη καλύτερες επιδόσεις, η Mercedes-Benz διαθέτει το πακέτο AMG Performance, το οποίο αυξάνει την ισχύ στους 550 PS. Η μικτή κατανάλωση, με τον στάνταρ κινητήρα, είναι 14,7 lt/100 km.
Η νέα ML 63 AMG θα διατίθεται με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο AMG Speedshift, το οποίο διαθέτει τρία προγράμματα λειτουργίας: Controlled Efficiency (C), Sport (S) και Manual (M). Το στάνταρ σύστημα ECO start/stop είναι ενεργό μόνο στο πρώτο πρόγραμμα για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.
Φυσικά η ML 63 AMG έχει μόνιμο σύστημα τετρακίνησης και αερανάρτηση Airmatic που προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες του δρόμου. Για πρώτη φορά ωστόσο στο γερμανικό μοντέλο τοποθετήθηκε και σύστημα Active Curve με ενεργές αντιστρεπτικές ράβδους που μειώνουν τις κλίσεις στις στροφές.
Όπως είναι λογικό, οι σχεδιαστές της AMG έχουν βάλει τις πινελιές τους τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική σχεδίαση του νέου μοντέλου.
Κλείσιμο
Η ML 63 AMG θα παρουσιαστεί επίσημα σε λίγες μέρες στην έκθεση του Λος Άντζελες και θα λανσαριστεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης