Με ποιό μοιάζει το Eterniti Hemera;

Με ποιό μοιάζει το Eterniti Hemera;

Η νεοεμφανιζόμενη εταιρία Eterniti με έδρα το Λονδίνο, παρουσιάζει στην έκθεση της Φρανκφούρτης το πρώτο της αυτοκίνητο, το πολυτελές SUV Hemera.  Πρόκειται για ένα μοντέλο που θα τοποθετηθεί απέναντι στα Porsche Cayenne (με το οποίο μοιάζει εκπληκτικά!), Maserati Cubang, καθώς και στο SUV που ετοιμάζει η Bentley...

Με ποιό μοιάζει το Eterniti Hemera;
Η νεοεμφανιζόμενη εταιρία Eterniti με έδρα το Λονδίνο, παρουσιάζει στην έκθεση της Φρανκφούρτης το πρώτο της αυτοκίνητο, το πολυτελές SUV Hemera.
Πρόκειται για ένα μοντέλο που θα τοποθετηθεί απέναντι στα Porsche Cayenne (με το οποίο μοιάζει εκπληκτικά!), Maserati Cubang, καθώς και στο SUV που ετοιμάζει η Bentley. Στο δελτίο Τύπου της Eterniti ωστόσο αναφέρεται ότι το Hemera «βασίζεται στη νεότερη πλατφόρμα μεγάλων SUV του ομίλου Volkswagen»...
Το 4κίνητο μοντέλο θα διατίθεται με κινητήρα V8 4,8 lt με διπλό turbo που αποδίδει 620 PS.
Οι επιδόσεις είναι αναμενόμενα εντυπωσιακές: 0-100 km/h σε λιγότερα από 4,5 sec! Τελική ταχύτητα πάνω από 290 km/h! Στο βασικό εξοπλισμό θα διατίθενται ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα πίσω καθίσματα, δύο iPad με ασύρματα πληκτρολόγια για τους πίσω, ψυγείο κ.ά.
Κλείσιμο
Η τιμή του Eterniti Hemera θα είναι λίγο πάνω από 170.000 ευρώ και οι ιθύνοντες της βρετανικής εταιρίας ευελπιστούν ότι θα πουλήσουν τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα τον πρώτο χρόνο παραγωγής.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης