To ανανεωμένο Mazda 3

To ανανεωμένο Mazda 3

Στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης παρουσιάστηκε το ανανεωμένο Mazda 3 που αποτελεί το πρώτο μοντέλο της εταιρίας με την τεχνολογία Skyactiv...

To ανανεωμένο Mazda 3
Στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης παρουσιάστηκε το ανανεωμένο Mazda 3 που αποτελεί το πρώτο μοντέλο της εταιρίας με την τεχνολογία Skyactiv.
Πρόκειται για ένα σύνολο επιτευγμάτων που έχουν ως σκοπό την μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων δίχως να υπολείπεται η απόδοση του κινητήρα.
Το πακέτο Skyactiv περιλαμβάνει βελτίωση της λειτουργίας του βενζινοκινητήρα με την υψηλότερη σχέση συμπίεσης στον κόσμο, αναβαθμίσεις των κιβωτίων ταχυτήτων και βελτιώσεις στο σασί και στην δομή του πλαισίου. Η τεχνολογία Skyactiv θα εφαρμοστεί σταδιακά σε όλα τα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρίας και αφορά σε όλες τις εκδόσεις (βενζινοκίνητες, πετρελαιοκίνητες).

Κλείσιμο
Σχετικά με την ανανέωση του 3 τα νέα στοιχεία εντοπίζονται στα φωτιστικά σώματα, στη μάσκα και στην γρίλια, στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και σε διάφορες άλλες αεροδυναμικές βελτιώσεις. Στο εσωτερικό η ιαπωνική εταιρία κάνει ιδιαίτερο λόγο για αναβαθμισμένης ποιότητας υλικά ενώ υπάρχουν αλλαγές σε διάφορα σημεία όπως η ρύθμιση της απόχρωσης της οθόνης υγρών κρυστάλλων, ο νέος πίνακας οργάνων, η ελαφρώς διαφοροποιημένη κεντρική κονσόλα κ.α.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην αμερικανική αγορά παρουσιάστηκε η δίλιτρη έκδοση που συγκεντρώνει ενδιαφέρον για τη εκεί αγορά ενώ στην Φρανκφούρτη θα δούμε τον Σεπτέμβριο το «τριάρι» ευρωπαϊκών προδιαγραφών.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης