Mazda MX5-GT με 267PS!

Mazda MX5-GT με 267PS!

Δεν χρειάζεται και πολύ για να καταλάβεις τι παίζει. Το πράσινο MX5-GT είναι ένα αγωνιστικό με όλη τη σημασία της λέξεως που θα συμμετάσχει στο βρετανικό πρωτάθλημα Britcar MSA για να κοντραριστεί με μεγαθήρια όπως είναι οι Aston Martin, Porsche, Lotus και BMW....

Mazda MX5-GT με 267PS!
Δεν χρειάζεται και πολύ για να καταλάβεις τι παίζει. Το πράσινο MX5-GT είναι ένα αγωνιστικό με όλη τη σημασία της λέξεως που θα συμμετάσχει στο βρετανικό πρωτάθλημα Britcar MSA για να κοντραριστεί με μεγαθήρια όπως είναι οι Aston Martin, Porsche, Lotus και BMW.
Σε συνεργασία με την Jota Sport οι άνθρωποι της Mazda κατάφεραν να μεταμορφώσουν το MX5 σε ένα μικρό «τερατάκι» αφού  ο δίλιτρος κινητήρας του αποδίδει 275 PS και τα 0-100 km/h επιτυγχάνονται σε λιγότερο από 3 sec!

Η παραπάνω επίδοση μπορεί να φαίνεται υπερβολική αλλά δικαιολογείται από την εξοικονόμηση βάρους που έχει γίνει στο αμάξωμα μειώνοντας το απόβαρο στα μόλις 850 kg!
Ο τετρακύλινδρος κινητήρας συνεργάζεται με εξάρι αυτόματο σειραϊκό κιβώτιο με την τελική να φτάνει τα 257 km/h. Ενισχύσεις έχουν γίνει στην ανάρτηση, στα φρένα ενώ οι μαύροι τροχοί ειδικού κράματος φορούν ελαστικά υψηλών επιδόσεων. Όσο για το εσωτερικό μπορείτε να διακρίνετε το κλωβό ασφαλείας και τον αγωνιστικό διάκοσμο με τα bucket καθίσματα της Sparco και το race τιμόνι.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης