Πότε έρχεται στην Ελλάδα η νέα Octavia

Πότε έρχεται στην Ελλάδα η νέα Octavia

Το Car+Speed ταξιδεύει στη Πορτογαλία για μία πρώτη γεύση πίσω από το τιμόνι της τρίτης γενιάς της Octavia! Οι αναγνώστες μας την έχετε δει πριν η Skoda κάνει την επίσημη παρουσίαση της. Αναβαθμισμένη σε όλους τους τομείς, ακολουθώντας το σλόγκαν των Τσέχων: "Το καλό, ακόμα καλύτερο...". 

Πότε έρχεται στην Ελλάδα η νέα Octavia
Το Car+Speed ταξιδεύει στη Πορτογαλία για μία πρώτη γεύση πίσω από το τιμόνι της τρίτης γενιάς της Octavia! Οι αναγνώστες μας την έχετε δει πριν η Skoda κάνει την επίσημη παρουσίαση της. Αναβαθμισμένη σε όλους τους τομείς, ακολουθώντας το σλόγκαν των Τσέχων: "Το καλό, ακόμα καλύτερο...". Και πιστέψτε μας, στη πρώτη μας επαφή με τη νέα Octavia, δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Κλείσιμο
Τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική της, την ποιότητα του εσωτερικού και φυσικά το σήμα κατατεθέν του συγκεκριμένου μοντέλου: τους χώρους! Όλα αυτά κατά τη συνέντευξη Τύπου της εταιρείας και τη δυνατότητα που είχαμε στο πέρας αυτής να... επεξεργαστούμε το νέο τέκνο του Μλάντα Μπόλεσλαβ.

Σε ότι αφορά στους βενζινοκινητήρες θα έρθει στη χώρα μας ο 1.2 TSI Green Tec με απόδοση 105 PS, ο 1400άρης των 140 PS και ο 1800άρης των 180 PS. Στους diesel, διαθέσιμος θα είναι ο 1.6 lt και απόδοσης 105 PS, κατανάλωση στα 3,8 lt/100 km και εκπομπές ρύπων 99 g/km (χωρίς δηλαδή τέλη κυκλοφορίας), η έκδοση GreenLine της ίδιας μονάδας, με κατανάλωση μόλις 3,4 lt/100 km, εκπέμποντας ταυτόχρονα 89 g. CO2 ανά χιλιόμετρο αλλά και ο 2λιτρος TDI, ισχύος 150 PS.

Η νέα Octavia αναμένεται στη χώρα μας τον Μάιο..





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης